IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Mayıs 2020, 12:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Evli sevgilisinin evine gittiği ortaya çıkınca, istifa etti




Son dakika haberlere göre, ABD lideri Trump'ın kovduğu ismin yazdığı mektup deprem etkisi yarattı, İngiltere'den gelen istifanın ardında ise iki çocuk annesi bir kadınla ilişki var.

Yeryüzünde corona virüs bulaşanların sayısı 3 milyon 728 bini aşarken, ölü sayısı 260 bine yaklaştı. Vakaların yaklaşık üçte birinin görüldüğü ABD ile en fazla can kaybında ikinci sıradaki İngiltere'de ise skandallar peş peşe patladı.

Covid-19'a 72 bin kurban veren ülkede, Başkan Donald Trump salgının başından bu yana ilk kez başkent Washington'dan ayrılıp yurt içi ziyaret gerçekleştirdi. Gittiği yer, Arizona'ydı.

Arizona'daki bir maske fabrikasını gezen ABD lideri Trump'ın, ziyaret boyunca kendisinin maske takmadığı görüldü.

Trump'ın başını ağrıtacak bir başka gelişme ise, görevden aldığı bir ismin açıklamaları oldu. Trump yönetimi, geçtiğimiz haftalarda olumlu yönde çok az kanıt olmasına rağmen bir ilacı corona virüse karşı kullanmak için kamuoyuna açıklamıştı.

Daha sonra sıtma ilacı hidroksiklorokinin corona virüs tedavisinde sonuç vermediği ve bazı hastaların ölümlerine yol açtığı ortaya çıktı.

2016 yılından bu yana Sağlık Bakanlığı’na bağlı Biyomedikal İleri Araştırma ve Geliştirme İdaresi’ni (BARDA) yöneten Dr. Rick Bright, 20 Nisan'da kovulmasının perde arkasını anlattı.

Salgının başından bu yana Trump'ın uyarılarını dinlemediğini belirten Dr. Bright, yönetimin New York ve New Jersey'deki vakalar üzerinde bu ilacın kullanılmasını istediğini söyledi.

Dr. Bright, hidroksiklorokin konusunda itiraz eden bilim insanı kendisiydi ve bu uyarıları yaptığı için aniden ayağı kaydırıldı.

Bir ihbar mektubu kaleme alan Dr. Bright'ın ifadesine göre, Amerikan İlaç ve Gıda Otoritesi (FDA) tarafından bile incelenmeden hızlıca Hindistan ve Pakistan'dan büyük miktarda hidroksinklorokin getirilmesine karar verildi.

Bright, mektubunda hızla tedavi ve aşı geliştirilmesi, N95 maskesi, suni solunum cihazı tedarik edilip depolanması çağrısında bulunduğunu ancak Sağlık Bakanı Alex Azar dahil olmak üzere siyasi liderliğin salgın tehdidini hafife aldıkları izleniminde olduğunu yazdı.

2017'den bu yana Sağlık Bakanlığı'ndaki birçok ihalenin Trump yönetimiyle siyasi bağlantısı olan şirketlere verildiğini aktaran Dr. Bright, örnek olarak Trump'ın damadı ve danışmanı olan Jared Kushner'e yakın bir firmayı verdi.

İngiltere'de ise hükümetin koronavirüs konusundaki danışmanlarından Prof. Neil Ferguson, sosyal mesafe kurallarını ihlal ettiği için istifa etti.

Imperial College’da akademisyenlik yapan Ferguson, istifasını "Yanlış bir karar aldım" diyerek duyurdu: "Acil Durum Bilimsel Danışma Grubu’ndaki görevimi bıraktım. Sosyal mesafe konusundaki net çağrılara ters düşen bir eylemde bulunduğum için pişmanım."

Prof. Ferguson, İngiltere hükümetini sürü bağışıklığı fikrinden vazgeçerek sokağa çıkma kısıtlaması uygulama konusunda ikna eden kişi olarak görülüyordu.

İngiliz bulvar basını, Prof. Ferguson’un sokağa çıkma kısıtlaması sırasında ilişki yaşadığı evli ve iki çocuk annesi bir kadının evini en az iki kez ziyaret ettiğini yazıyor.


Başkent Londra'daki bir malikenede kocasından ayrı yaşayan 38 yaşındaki Antonia Staats, daha önce çevre protestolarında görüntülenmişti.

Staats'ın İngiltere'nin başbakanlık konutu Downing Street 10 Numara önünde elinde pankartla çekilmiş fotoğrafları da var.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
evli sevgilisinin evine gittiği ortaya çıkınca, istifa etti


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
24 yıl sonra cinayete kurban gittiği ortaya çıktı AttackMan Haber Arşivi 0 06 Ocak 2018 20:54
Küçük Enes'in, yasak ilişkiye kurban gittiği ortaya çıktı Lucifer Haber Arşivi 1 07 Temmuz 2015 14:41
Davut Güloğlu, sevgilisinin evine 50 metre yaklaşamayacak Seth Haber Arşivi 0 17 Ekim 2014 16:11
Sevgilisinin Evine Giren Gencin Hazin Sonu N999 Haber Arşivi 0 19 Ocak 2012 13:14