IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Ağustos 2020, 03:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aynı aileden 4 kişinin öldürüldüğü olayın ayrıntıları ortaya çıktı! Katil, "Aileni öldürürüm" diye tehdit etmiş




Sivas'ta Dursun Denli'nin, evlilik teklifini reddeden kadının ailesinden 4 kişiyi öldürdüğü korkunç olayın ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Durmuş Denli'nin, genç kızın ailesini öldürmekle tehdit ettiği ve kadının şikayetçi olması üzerine saldırıyı gerçekleştirdiği belirtildi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sivas'ta, evlilik teklifini reddeden Gülbeyaz G'nin (40) ailesinden 4 kişiyi öldüren katil zanlısı Dursun Denli, polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Zanlı, polisin sorularına yanıt vermezken, Türkiye'yi sarsan cinayetin ayrıntıları da ortaya çıkmaya başladı. Durmuş Denli'nin, genç kızın ailesini öldürmekle tehdit ettiği ve kadının şikayetçi olması üzerine saldırıyı gerçekleştirdiği belirtildi.


TARTIŞMA KISA SÜREDE KAVGAYA DÖNÜŞTÜ, 4 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ
Olay, dün akşam Yüceyurt Mahallesi Şehit İsmail Şirin Caddesi'ndeki 11 katlı apartmanın birinci katında meydana geldi. Boşanma aşamasında olan Gülbeyaz G., bir süre önce Dursun Denli ile telefonda arkadaşlık kurdu. Ancak Gülbeyaz G., bir süre sonra konuşmayı bitirmek isteyince, Dursun Denli, kadını ve ailesini öldürmekle tehdit etti. Bunun üzerine Yeni Mahalle Polis Merkezine başvuran Gülbeyaz G., Dursun Denli'den şikayetçi oldu.


Bunu öğrenen Dursun Denli, konuşmak amacıyla Gülbeyaz G.'nin ailesiyle birlikte yaşadığı eve gitti. Dursun Denli ile aile arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.Kavga sırasında yanında getirdiği tabancasını çeken Dursun Denli, Gülbeyaz G.'nin babası Turgut Kandur, annesi Döndü Kandur, kardeşi Can Serkan Kandur ile hamile olduğu öğrenilen Can Serkan'ın eşi Beyza Kandur'a ateş açtı.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Turgut, Beyza ve Can Serkan Kandur olay yerinde, Döndü Kandur ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Olay sonrası kaçan Dursun Denli, polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu merkeze bağlı Yakupoğlun köyünde yaralı halde yakalanıp gözaltına alındı.Denli, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki müdahalesinin ardından sabah saatlerinde sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.


POLİSE İFADE VERMEDİ
Şüpheli Dursun Denli'nin, polisin sorularına yanıt vermediği savcılıkta konuşacağını ifade ettiği belirtildi. Denli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ölen 4 kişinin cenazelerinin ise otopsi işlemlerinin ardından kentte toprağa verileceği belirtildi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


APARTMANIN GİRİŞİNDE AĞLADI
Olayın şüphelisi Dursun Denli ile bir süre görüştüğü belirtilen Gülbeyaz G., büyük üzüntü yaşadı. Gülbeyaz G., olayın hemen ardından ailesinin oturduğu apartmanın girişinde bitkin halde görüntülendi. Olayın yaşandığı ve 4 kişinin hayatını kaybettiği apartmanın bulunduğu sokakta bugün sessizliğin hakim olduğu görüldü. Polis ekipleri de evin önünde önlem almayı sürdürdü.


CENAZELER TOPRAĞA VERİLDİ
Olayda hayatını kaybeden Turgut (65), eşi Döndü (61) oğlu Can Serkan (24) ve hamile gelini Beyza Kandur'un (24) cenazeleri Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki otopsi işleminin ardından yakınlarına teslim edildi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında Yukarı Tekke Mezarlığı Mezarlıklar Müdürlüğü önünde kılınan namazın ardından cenazeler defnedildi. Cenaze sırasında olayda hayatını kaybedenlerin yakınları gözyaşlarına boğuldu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


"AİLENİ ÖLDÜRÜRÜM"
Öte yandan; Dursun Denli'nin bir süre telefonda arkadaşlık yaptığı Gülbeyaz G.'nin ailesinden 4 kişiyi öldürdüğü olayın ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Durmuş Denli'nin, görüşmeyi sonlandıran Gülbeyaz G.'yi ailesini öldürmekle tehdit ettiği, kadının şikayetçi olması üzerine saldırıyı gerçekleştirdiği belirlendi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kaynak: DHA

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 01 Ağustos 2020, 03:23   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Aynı aileden 4 kişinin öldürüldüğü olayın ayrıntıları ortaya çıktı! Katil, "Aileni öldürürüm" diye tehdit etmiş




guvenilmez insanlara.

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

 

Etiketler
katliam


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
"Zaman" Nasıl Ortaya Çıktı, Bir Başlangıcı Var mı? xena Bilim Dünyasından Son Haberler 1 22 Temmuz 2019 14:41
Intel'in "Üçü Bir Arada" Tasarımı Ortaya Çıktı Swat Bilgisayar Dünyasından Haberler 0 31 Ocak 2019 09:06
Birleşik Krallık'tan binlerce kişinin Pakistan'dan "sahte diploma" aldığı ortaya çıktı AttackMan Haber Arşivi 0 16 Ocak 2018 16:33
Batman Arkham Knight'ta "Batmobile" ile İlgili Bazı Detaylar Ortaya Çıktı RaMSeS Oyun Dünyasından Son Haberler 0 16 Mart 2014 16:27
Google'a satan iki dahinin yeni "internet projesi" ortaya çıktı... Devamı için: www. DaDaS Bilim Dünyasından Son Haberler 0 10 Nisan 2012 23:52