IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By CORDON BLEU

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Ağustos 2020, 07:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Abdullah Gül'den neden bu kadar korkuyorlar?" sözleri CHP'de rahatsızlık yarattı




Muharrem İnce'nin parti içi muhalefette sesi yükseltmesinin ardından CHP'de şimdi de Abdullah Gül tartışması yaşanıyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olarak adı geçen Abdullah Gül'le ilgili parti içindeki rahatsızlıklara "Abdullah Gül'den neden bu kadar korkuyorlar?" diye karşılık vermesi tepkileri artırdı.Cumhuriyet gazetesinden İpek Özbey'e konuşan Kılıçdaroğlu, Abdullah Gül'le ilgili sorulan sorulara şu cevapları verdi:- Kemal Bey, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile her hafta bir araya geliyor, uzun telefon konuşmaları yapıyormuşsunuz, gönlünüzdeki cumhurbaşkanı adayı da Abdullah Gül'müş, doğru mu?Sayın Abdullah Gül, cumhurbaşkanıyken belli aralıklarla Cumhurbaşkanlığı Köşkü'ne davet eder, bizim gözümüzden Türkiye'yi ve Türkiye'nin sorunlarını dinlemek isterdi. Ben de aktarırdım, gizli kapaklı değildi zaten. Bir devlette olması gereken geleneği sürdürmek istiyordu. Neden? Çünkü cumhurbaşkanı devletin sigortasıdır, tarafsızlık için de yemin etmiştir. Cumhurbaşkanlığı'ndan ayrıldığı gün genel merkezimize geldi, vedalaştık, kendisini uğurladık. Herhangi bir kavgamız yok, yeri geldiğinde kendisini de eleştirdik, onu da söyleyeyim. Ayrıldıktan sonra en son kız kardeşimin vefatı dolayısıyla Sayın Gül aradı, başsağlığı dileklerini iletti. Kendisine teşekkür ettim. En son görüşme o zaman. "Her hafta görüşme" ve benzer iddiaları ortaya atanlar birilerinin kontrolü altında olan, ruhen de rahatsız şahsiyetler.- Peki, aklınızdan cumhurbaşkanı adayı olarak hiç Abdullah Gül geçti mi?Şöyle ifade edeyim: Bize gelen böyle bir şey yok. Nereden çıktı ben de bilmiyorum. Abdullah Gül, isterse cumhurbaşkanı adayı olabilir tabii. Kalkıp, "Olamazsın" diyemeyiz ki...- Tabii olabilir de sizin partinizden olur mu?Bu konuda bize gelen hiçbir şey yok. Olmayan bir konuda bir düşünce beyan etmemizin mantığı yok. Soru şu: Abdullah Gül'den neden bu kadar korkuyorlar?- Abdullah Gül'den korktuklarını mı düşünüyorsunuz?Ee, bu kadar gündeme getiriyorlarsa korkuyorlar demektir.PARTİ İÇİNDE TEPKİLER ARTTIKemal Kılıçdaroğlu'nun dün yayınlanan bu sözlerinin ardından CHP'nin içinde AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayı olarak daha önce seçilen ve Milli Görüş'ün yetiştirdiği önemli siyasetçilerden biri olan Abdullah Gül ismine karşı tepkiler arttı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
kemal


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Antartika'da Tespit Edilen Bir "Hayalet Parçacık" Bilim Dünyasında Heyecan Yarattı UzmaN Bilim Dünyasından Son Haberler 0 13 Temmuz 2018 09:40
Facebook "Güvendeyim" butonu tartışma yarattı! Burce Facebook Haberleri 0 07 Aralık 2015 23:09
Gözüm; "Mustafa" Kaşım; "Kemal" ... Sue Atatürk Köşesi 0 03 Temmuz 2012 23:02
"Kemal Kılıçdaroğlu'na Yazıklar Olsun!" Bulut Haber Arşivi 0 13 Nisan 2012 14:57
"Allah, insanı Rahman suretinde yarattı." hadis-i şerifi nasıl anlaşılmalıdır? YaRGuCi İslamiyet 0 19 Aralık 2011 20:50