IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Seyra

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Ocak 2021, 15:26   #1
Çevrimdışı
~ Lafazan.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Karamollaoğlu'dan 'manevi değerlere saldırılar'a tepki: O zaman da muhalefetten kurtulamazsın




Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bazı muhalefet mensupları ile muhalefeti destekleyen yayın organlarının milletin manevi değerlerine saldırmayı iktidara saldırıyormuş gibi değerlendirdiğini belirterek, "Öyle mangalda kül bırakmadan 'Her şeyi tenkit ederim. Bu milletin gerekirse manevi değerlerine de yumruğu indiririm.' O zaman da muhalefetten kurtulamazsın, bu ülkenin sorunlarını çözemezsin. O zaman bu millet size sarılmaz, sizinle yol yürümek istemez." ifadelerini kullandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde düzenlediği ve sosyal medya hesaplarından da canlı yayınlanan basın toplantısında gündemi değerlendirdi.


Son dönemde, gazetecilere ve siyasetçilere yönelik saldırıların yaşandığını hatırlatan Karamollaoğlu, gazetecilerin özellikle hedef gösterilmesi ve siyasetçilere fiilen saldırı düzenlenmesinin siyaset ve devlet adamlığına yakışmadığını söyledi.

"SİYASET, MEŞRU ZEMİNDE YAPILDIĞI SÜRECE MUTEBERDİR"
Baskı ve tehditlerle siyasetin dizayn edilmeye çalışılmasının demokrasi açısından son derece sakıncalı olduğuna dikkati çeken Karamollaoğlu, "Siyaset, meşru zeminde yapıldığı sürece muteberdir." ifadesini kullandı.

Yaşanan şiddet olayları nedeniyle Türkiye'nin çözülmesi beklenen meselelerinin konuşulamadığını savunan Karamollaoğlu, ekonomi ve sağlık alanında yaşanan sorunların çözümüne odaklanılması gerektiğini dile getirdi.

Cumhurbaşkanlığına ait Marmaris ve Ahlat yerleşkeleri için yapılan harcamaları eleştiren Karamollaoğlu, Türkiye'nin bu tip harcamalara değil üretime dönük yatırımlara ihtiyacının bulunduğunu söyledi.

"KİMSE SAADET PARTİSİ'Nİ DIŞARIDAN DİZAYN EDEMEZ"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü ziyaretinin ardından yaşananlara değinen Karamollaoğlu, çeşitli televizyon kanallarında partilerine yönelik yapılan değerlendirmelere tepki gösterdi. Partilerinden olmayan herkesin konuştuğunu, ancak partili kimsenin görüşünün sorulmadığını aktaran Karamollaoğlu, bu yaklaşımları üzüntüyle karşıladığını belirterek, kimsenin partilerini dışarıdan dizayn edemeyeceğini söyledi.


"MANEVİ DEĞERLERİNE SALDIRIRSANIZ BU MİLLET SİZİNLE YOL YÜRÜMEZ"
Bazı muhalefet mensupları ve muhalefeti destekleyen kimi yayın organlarının, zaman zaman milletin manevi değerlerine saldırmayı iktidara saldırıyormuş gibi değerlendirdiğini kaydeden Karamollaoğlu, şöyle konuştu:

"Kimi çıkıyor başörtüsüne saldırıyor. Kimi çıkıyor 28 Şubat'a atıfta bulunarak buna destek oluyor. Allah'tan korkun. Korkutuyorsunuz milleti yine. Bunu da muhalefetin mutlaka gündemine alması gerekir. Öyle mangalda kül bırakmadan 'Her şeyi tenkit ederim. Bu milletin gerekirse manevi değerlerine de yumruğu indiririm.' O zaman da muhalefetten kurtulamazsın, bu ülkenin sorunlarını çözemezsin. O zaman bu millet size sarılmaz, sizinle yol yürümek istemez."

Konuşmasının ardından soruları cevaplayan Karamollaoğlu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın aşı yaptırmasına ilişkin kendisine yönelik çağrısının hatırlatılması üzerine, "Benim kendi durumumdan dolayı doktorlardan beklediğim bazı cevaplar var. Ona göre zamanını belirleyeceğim." dedi.

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 20 Ocak 2021, 16:42   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Karamollaoğlu'dan 'manevi değerlere saldırılar'a tepki: O zaman da muhalefetten kurtulamazsın




Senin değerlerin mi kaldı. paspas oldun paspas

__________________
~ Adım YaLnızLık ~
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
guncel haber, son dakika


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Davutoğlu kararına muhalefetten tepki Seth Haber Arşivi 3 21 Ağustos 2014 22:20
Volkan Konak - Kurtulamazsın Amelia U, Ü, V, Y, Z 0 20 Mayıs 2014 18:36
Yakut'un sözlerine muhalefetten tepki yağdı AngeL Haber Arşivi 0 21 Kasım 2013 20:52