IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Ocak 2021, 18:19   #1
Çevrimdışı
~ Lafazan.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Karamollaoğlu'ndan ittifak açıklamas




Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AK Parti ile ittifak yapabileceklerini açıklamasıyla ilgili soru üzerine "Herkes birbiri ile ittifak yapabilir. İttifakların kurulması bugünün gündeminde değil. İttifakla koalisyonu birbirinden ayırmakta fayda var. İttifaklar seçime münhasırdır. Yönetime ait bir içeriği yoktur" diye konuştu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, beraberindeki heyetle birlikte Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu ziyaret etti. Saadet Partisi Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşme sonrası Karamollaoğlu ve Babacan, ortak basın toplantısı düzenledi. Temel Karamollaoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, görüşmeyle ilgili bilgi verdi.


'İTTİFAKLAR SEÇİME MÜNHASIRDIR'
Karamollaoğlu, katıldığı televizyon programında, AK Parti ile ittifak yapabileceklerini açıklamasıyla ilgili soru üzerine, "Israrla söylüyorum, seçim sathı mahalline girilmeden ittifaklar gündemde olmaz. Partilerin dirsek temasında bulunmaları tabidir. Gerek muhalefet gerekse de iktidarın müspet adım atmaları ve ülke problemlerini mütalaa etmelerinin daha faydalı olacağını düşünüyorum. Herkes birbiri ile ittifak yapabilir. İttifakların kurulması bugünün gündeminde değil. İttifakla koalisyonu birbirinden ayırmakta fayda var. İttifaklar seçime münhasırdır. Yönetime ait bir içeriği yoktur. Bir numaralı meselemiz kutuplaşmanın engellenmesi ve başkanlık sisteminin değişmesidir" dedi.

'AK PARTİ İLE İTTİFAK YAPILABİLİR'
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, geçtiğimiz gün katıldığı televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü evinde ziyaret etmesini değerlendirmişti.

Karamollaoğlu değerlendirmesinde "AK Parti ile ittifak yapılabilir mi? Yapılabilir. Hangi şartlarda? Doğru bulmadığımız politikalarını değiştirmesi şartıyla." ifadelerini kullanmıştı.

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
guncel haber, son dakika


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Temel Karamollaoğlu'ndan çarpıcı açıklama: AK Parti ile ittifak yapılabilir NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 24 Ocak 2021 13:50
AK Partili vekilin 'çay-simit' hesabına Karamollaoğlu'ndan yanıt: Erdoğan yıllar öncesinden gereken cevabı vermiş Chen Haber Arşivi 0 18 Nisan 2019 07:50
Temel Karamollaoğlu'ndan çarpıtılan 'Çamlıca Camii' açıklaması Chen Haber Arşivi 0 14 Nisan 2019 05:10
Temel Karamollaoğlu 'uyarıyorum' dedi tarih verdi Sanem Haber Arşivi 0 14 Mayıs 2018 11:02
Akıllı Düşünene Kadar Deli Oğlunu Evermiş Torunu Olmuş Atasözünün Anlamı ve Açıklamas Amelia Atasözleri ve Deyimler 0 02 Temmuz 2014 16:04