IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Güncel ve Son Dakika Haberler (https://www.ircforumlari.net/guncel-ve-son-dakika-haberler/)
-   -   Yıkılan binanın altında kalıyordu! İşte kurtulma anı (https://www.ircforumlari.net/guncel-ve-son-dakika-haberler/911668-yikilan-binanin-altinda-kaliyordu-iste-kurtulma-ani.html)

NurSima 04 Nisan 2021 21:44

Yıkılan binanın altında kalıyordu! İşte kurtulma anı
 
Kentsel dönüşüm kapsamında yıkımına karar verilen Rize'deki binanın yıkımına başlanan anlarda yürekleri ağza getiren bir olay yaşandı. Taşıyıcı kolonun kesilmesinin ardından yıkılan binanın yakınında bulunan bir görevli, canını zor kurtardı. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Rize’de deniz suyundan kaynaklı korozyon nedeniyle risk taşıyan ve kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkımlarına karar verilen il merkezindeki belediye bloklarında yıkım işlemleri hız kesmeden devam ediyor. Rize ticaretinin önemli bir kısmını içerisinde barındıran ve 15 yılı aşkın süredir yıkımı konuşulan belediye bloklarının yıkımında binalarda fazla efor harcanmadan yıkılması anbean kayıt altına alınıyor.


ENKAZIN ALTINDA KALACAKTI
Bir binanın taşıyıcı kolonlarının kesildiği anda yıkılması ve bina yıkılırken görevlinin binanın altında kalmamak için kaçma anı da aynı şekilde kameralara yansıdı. Binanın koştuğu yöne doğru yıkılmaması nedeniyle enkaz altında kalmaktan kurtulan görevli binanın yıkılmasından kaynaklı toz bulutundan kaçamadı. O anlar ise anbean kaydedildi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:06.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net