IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 04 Haziran 2021, 22:13   #1
Çevrimdışı
~ Lafazan.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Online oyunda tanıştığı kız çocuğunu kaçırdı! Savunması 'yok artık' dedirtti




İnternette oyun oynarken tanıştığı evli ve 2 çocuklu kişi tarafından kaçırılan 16 yaşındaki kız çocuğu, Denizli’de alıkonulduğu apartta bulundu. Kurtarılan kızla birlikte aynı dairede gözaltına alınan şüpheli, “Kötü yola düşmemesi için yaptım” sözleriyle kendini savundu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde bağlı Ağırnas Mahallesi'nden 25 Mayıs 2021 tarihinde kaçırılan G.K.’nin ailesi, jandarmaya gidip şikayetçi olduktan sonra, katıldıkları bir televizyon programı aracılığıyla kızlarının bulunması için yardım istedi.


10 gündür kayıp olan G.K.’nin bulunması için çalışma başlatan Kayseri İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), kayıp kızla irtibatlı olabilecek kişilerin Denizli ilinde olabileceğini belirledi. Denizli İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT timi ile birlikte yürütülen koordineli çalışma sonucu, JASAT dedektiflerince Denizli'de kapsamlı araştırma başlatıldı. Yapılan araştırma sonucunda kayıp kız çocuğunu Kayseri'den getiren şüphelinin Ahmet Ç. olduğu tespit edildi. Kız çocuğunun tutulduğu aparta JASAT dedektiflerince operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda kayıp kız çocuğu bulunarak yurda yerleştirildi.

Aynı dairede gözaltına alınan Ahmet Ç., kız çocuğunu kaçırarak Denizli’ye getirdiği gerekçesiyle gözaltına alındı. Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen şüphelinin ifadesinde, oyun oynarken 1 ay önce tanıştıklarını, bu oyunlarla kız çocuklarının kandırılabildiğini bildiğini ve kaçma niyeti olduğunu fark edince kötü yola düşmemesi için Denizli’ye getirip koruma altına almayı düşündüğünü ifade etti.

Öte yandan, şüpheli Ahmet Ç. ve G.K.’nin internet ortamında online olarak oynanan Garden Scapes adlı oyunu oynarken tanıştıkları ve 10 gün önce birlikte kaçmaya karar verdikleri öğrenildi. Yurda yerleştirilen kız çocuğunun ailesi ise, kızlarını teslim almak üzere Denizli’ye geldi.

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

 

Etiketler
guncel haberler, son dakika


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Döverek öldürdü, savunması 'yok artık' dedirtti NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 16 Nisan 2021 21:35
Genç kız iğrenç olayı böyle görüntülemişti! Savunması 'yok artık' dedirtti NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 26 Mart 2021 15:57
Üstü emlakçı, altı uyuşturucu serası! Savunması 'pes' dedirtti NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 24 Ocak 2021 21:51
Eşini budama bıçağı ile öldüren sanığın savunması 'pes' dedirtti Risque Haber Arşivi 6 15 Ocak 2020 15:24