IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Haziran 2021, 21:31   #1
Çevrimdışı
~ Lafazan.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Korkunç olay! Eli bıçaklı şahıstan kaçarken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti




Gümüşhane’de alkollü ve eli bıçaklı şahıstan korkup kaçmaya başlayan 28 yaşındaki genç, o sırada geçirdiği kalp krizi sonucu yığılıp kaldırıma düştü. Hastanede dakikalarca kalp masajı yapılan genç kurtarılamadı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Edinilen bilgiye göre, Gümüşhane-Trabzon arasında yolcu taşımacılığı yapan bir firmada şoför olarak çalışan 28 yaşındaki Süleyman Özel dün gece işi bittikten sonra arkadaşlarıyla birlikte İnönü Mahallesi 15 Şubat caddesi üzerine aracını park etti. Bu sırada onlara yakın bir noktada bulunan ve alkollü olduğu belirlenen S.D isimli şahsın elinde bıçakla kendilerine bağırarak geldiğini gören Özel ve arkadaşları herhangi bir sorun yaşamamak için kaçmaya başladı.


TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI
Korkuyla transit yoldan Mordut mevkiine kadar 1 kilometrelik mesafeye ulaşan Özel, buradaki dükkanların önüne geldiğinde birden bire kaldırıma yığıldı. Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri kalbi duran Özel’e müdahale ettikten sonra Gümüşhane Devlet Hastanesi acil servisine götürdü.

Hastanede yaklaşık 70 dakika müdahale edilen Özel yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti. Olayın ardından tahkikata başlayan Emniyet müdürlüğü ekipleri elindeki bıçağıyla gençleri kovalayan S.D’yi bıçağıyla birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

Torul ilçesine bağlı Büyükçit köyünden olan, bir süredir bahse konu firmada şoför olarak çalıştığı ve bekar olduğu öğrenilen Süleyman Özel’in Gümüşhane Adli Tıp Kurumu Şube Müdürlüğünde kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapıldı. Özel’in kalp krizi sonucu vefat ettiği değerlendiriliyor.

Torul Belediye Başkanı Evren Özdemir’in de akrabası olan Özel’in cenazesi yarın aynı köyde toprağa verilecek.

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
guncel haberler, son dakika


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Trafikte kalp krizi geçirerek kaza yapan sürücü hayatını kaybetti NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 03 Nisan 2021 15:46
Trafikte kalp krizi geçirerek kaza yapan sürücü hayatını kaybetti Emre Güncel ve Son Dakika Haberler 0 03 Nisan 2021 15:30
Diyarbakır'da acı olay: Eşinin öldürüldüğünü duydu, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 21 Ocak 2021 21:08
Bursa'da cami tuvaletinde kalp krizi geçirerek, hayatını kaybetti Sarya Haber Arşivi 1 09 Aralık 2020 13:16
Kalp krizi geçirdi, Hayatını Kaybetti.. CLasS Haber Arşivi 0 08 Ocak 2018 22:27