IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  odeaweb

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Haziran 2021, 22:14   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Serinlemek için gölete girdi, sevgilisinin gözü önünde suda kayboldu




Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, erkek arkadaşı ile serinlemek için Avşar Barajı göletine giren Serpil Dayan (33), suda kayboldu. Dayan'ın bulunması için jandarma ve itfaiye ekipleri tarafından arama-kurtarma çalışması başlatıldı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alaşehir'in Çakırca Ali Mahallesi'nde yaşayan 35 yaşındaki çiftçi Halil Çetin, kadın arkadaşı Serpil Dayan ile 15 kilometre mesafedeki Avşar Barajı'na piknik yapmaya gitti. Sıcaktan bunalan ikili, saat 17.00 sıralarında serinlemek için baraj gölüne girdi.

"İYİ YÜZME BİLMİYORUM, BENİ KURTAR"
Kıyıdan biraz uzaklaşmalarının ardından Serpil Dayan, suya batıp, çıkmaya başladı. Dayan, iddiaya göre, erkek arkadaşı Çetin'e "İyi yüzme bilmiyorum. Beni kurtar" diyerek, yardım istedi. Çetin, kız arkadaşını kurtarmaya çalışsa da çabası yetersiz kaldı.


SUDA KAYBOLDU
Genç kadın, suda kayboldu. Çetin, kıyıya çıkıp cep telefonundan 112 Çağrı Merkezi'ni arayıp, yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve 112 Acil servis ekipleri sevk edildi. Jandarma ve itfaiye ekiplerinin kıyıdan yaptıkları aramada Dayan'a ulaşılamadı.

Gölette arama yapılması için Manisa Büyükşehir İtfaiyesi Sualtı Ekibi ve İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube'den dalgıç ekibi istendi.

Olayı haber alarak gölete gelen Halil Çetin'in annesi Elif Çetin (55), "Biz Çakırca Ali Mahallesi'nde bir yakınımızın mevlidindeydik. Halil, telefon edip, 'Biz baraja gelmiştik, Serpil, gölette yüzerken suda kayboldu' dedi. Biz de hemen yardıma geldik" dedi.

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver
Cevapla

Etiketler
guncel haberler, son dakika


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Siirt'te serinlemek için girdiği suda kalbi duran genç hastanede hayata döndürüldü CORDON BLEU Haber Arşivi 0 08 Ağustos 2020 13:29
Sıcak havada serinlemek isteyen vatandaşlar sahillerde denize girdi CORDON BLEU Haber Arşivi 0 18 Haziran 2020 09:54
Eşini çocuklarının gözü önünde öldüren cani koca: Beni aldattı onun için kestim Emre Haber Arşivi 0 16 Mayıs 2020 03:34
Bu kez çocukların gözü önünde... Lucifer Haber Arşivi 0 13 Haziran 2015 13:39
Çocuğunun gözü önünde.. Düş Haber Arşivi 0 13 Ağustos 2012 18:08

×