IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Temmuz 2021, 20:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eşini öldürüp intihar süsü verdi! Cani kocanın cinayet planını Whatsapp yazışmaları ortaya çıkardı









Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


21 Temmuz 2021 Çarşamba 08:34 Haberler.com - Haberler | 3. Sayfa



Tekirdağ'da ayrı yaşadığı eşini ormanlık alanda öldürüp, cinayete intihar süsü veren Yunus Hamarat'ın tutuksuz yargılanmasına karar verilmişti. Bu süreçte ortadan kaybolan cani kocanın insan kaçakçılarının yardımıyla Karadağ'a kaçtığı öğrenilirken, şahsın WhatsApp yazışmaları ise cinayeti aydınlattı. Eşinin kardeşine mesaj atan Hamarat'ın "Ablanı öldürmeye götürüyorum" yazdığı ortaya çıktı.


İstanbul Silivri'de yaşayan Sarıgül Hamarat henüz 17 yaşındayken Yunus Hamarat'la evlendi. Çiftin 3 çocukları oldu. Sarıgül Hamarat, 3 Ağustos 2018'de müteahhitlik yapan eşinin kendisini aldattığını öğrendi. "Beni neden aldattın?" diye sorunca darp edildi, evden kovuldu. Sarıgül ölümle tehdit edildiğini iddia ederek polise başvurdu. 4 Ağustos 2018'de geçici olarak kadın sığınma evine yerleştirildi.
''ABLANI ÖLDÜRMEYE GİDİYORUM'' MESAJI

Hürriyet'in haberine göre ağabeyi Alican Sönmez ve eşinin ağabeyi İmam Hamarat çiftin arasını yeniden bulmaya çalıştı. 5 Ağustos'ta eve döndü. Büyükler gidince Yunus Hamarat ve Sarıgül Hamarat bir kez daha kavga etti. Yunus Hamarat 6 Ağustos'ta günü Sarıgül Hamarat'ı da yanına alarak Silivri'de ormanlık alana gitti. Giderken de eşinin kardeşi Erdal Sönmez'e "Ablanı öldürmeye götürüyorum" diye mesaj attı. Erdal Sönmez bu mesajı kimseye haber vermedi.

CİNAYETE İNTİHAR SÜSÜ VERDİ

Kuşbahçe-Büyükçavuşlu Yolu üzerindeki ormanlık alanda cipini durduran Yunus Hamarat, eşini göğsünden tek kurşunla vurarak öldürdü. Ellerini yıkadıktan sonra tabancayı ölen eşinin eline tutuşturarak bir el ateş ettirdi. Daha sonra da jandarmayı aradı. İddiasına göre eşi intihar etmişti.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
TUTUKSUZ YARGILANMASINA KARAR VERİLDİ

9 Ağustos'ta tutuklandı. Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, Yunus Hamarat'a tasarlayarak öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açtı. Hamarat, Silivri 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki savunmasını eşinin intiharı üzerine kurdu. 9 Ocak 2019'da suç vasfının değişebileceği gerekçesiyle Hamarat'ın tutuksuz yargılanmasına karar verildi.
KORKUNÇ CİNAYETİ YAZIŞMALAR ORTAYA ÇIKARDI

Sarıgül Hamarat'ın cinayete kurban gittiği Yunus Hamarat'ın yaptığı telefon görüşmeleri ve WhatsApp yazışmalarıyla çözüldü. Mahkeme davayı 10 Kasım 2020 günü karara bağladı. Yunus Hamarat'a müebbet, Sarıgül Hamarat'ın kardeşi Erdal Sönmez'e ise 12.5 yıl hapis cezası verildi. Ancak Yunus Hamarat yakalanamadı.
ABLANIN HAKLI İSYANI: CEZASIZ KALMASIN

Sarıgül Hamarat'ın ablası Özgül Dilek kararın ardından katilin hâlâ serbestçe dolaşabilmesine isyan etti. Abla Dilek, "Kardeşimi öldüren adam cinayetten sonra tutuksuz yargılandı. Biz defalarca itiraz ettik. Onun öldürdüğü kesinleşince ağır ceza aldı. Bir kadın öldürüldü. Cezasız kalmasın. Ülkeye getirilip cezasını çeksin" dedi.
KARADAĞ'A KAÇTIĞI ORTAYA ÇIKTI

Yusuf Hamarat aylar sonra Karadağ'dan telefonla akrabalarını aradı, yurtdışına kaçtığını haber verdi. Resmi kayıtlara göre ise yurtdışına hiç çıkmadı. İnsan kaçakçılarının yardımıyla sınırı geçtiği ve sahte pasaportla Karadağ'a gittiği tahmin ediliyor.



haberler.com

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 22 Temmuz 2021, 00:37   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Eşini öldürüp intihar süsü verdi! Cani kocanın cinayet planını Whatsapp yazışmaları ortaya çıkardı




Bir bitmediniz.

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
haber


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kızları uyurken eşini katletmişti! Cani kocanın ilk ifadesi ortaya çıktı NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 08 Mayıs 2021 21:38
Eşini diri diri yakıp öldüren cani kocanın cezası belli oldu NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 1 06 Nisan 2021 14:22
Eşini öldüren adam, cinayete koronavirüs süsü vermeye çalışınca yakayı ele verdi Oktayy Haber Arşivi 0 14 Nisan 2020 14:47
Cani Adam, Eşini ve 3 Çocuğunu Vahşice Öldürüp WhatsApp'ta Video Yayınladı Zeytin Dünyadan Haberler 2 23 Nisan 2019 13:35