IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Güncel ve Son Dakika Haberler (https://www.ircforumlari.net/guncel-ve-son-dakika-haberler/)
-   -   3 aracın karıştığı zincirleme kazada 13 kişi yaralandı (https://www.ircforumlari.net/guncel-ve-son-dakika-haberler/932931-3-aracin-karistigi-zincirleme-kazada-13-kisi-yaralandi.html)

CORDON BLEU 30 Ağustos 2021 00:57

3 aracın karıştığı zincirleme kazada 13 kişi yaralandı
 
Mazıdağı-Diyarbakır karayolunda 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 13 kişi yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından yaralılara ilk müdahalenin yapılmasının ardından yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırıldı.


Mazıdağı-Diyarbakır karayolunda meydana gelen kazada, 63 ADA 111 plakalı Fiat marka otomobil ile 23 AAF 566 plakalı Ford marka otomobil ve plakası alınamayan bir aracın karıştığı zincirleme kazada 13 kişi yaralandı.

YARALILAR HEMEN HASTANEYE KALDIRILDI

Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Otomobillerin içinde sıkışan yaralılar itfaiye ekipleri yardımıyla kurtarıldı. Sağlık ekipleri tarafından yaralılara ilk müdahalenin yapılmasının ardından yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırıldı. Jandarma ekipleri trafiğin akışını güvenli bir şekilde sağlarken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Kaynak: İhlas Haber Ajansı


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:20.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net