IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Eylül 2021, 20:02   #1
Çevrimdışı
~ Lafazan.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Babası gözleri önünde öldürülen küçük kıza tehdit! "Şikâyetini geri çek"




Kocaeli'nin İzmit ilçesinde çıkan tartışmada, komşularını, başına taş, balta ve tüfeğin kabzası ile vurarak öldüren 6 zanlının yargılandığı davada, öldürülen kişinin kızı, tehdit telefonları aldığını iddia etti. Cinayet anına tanık olduğu anlatan kız çocuğu, "Beni 3 gün önce birisi arayarak 'Şikâyetini çek' diyerek tehdit etti." dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

20 metre uzaklıktaki evde yaşayan Okan Yalın (35) ile komşuları arasında sokak ortasında kavga çıktı. Çıkan kavgada Okan Yalın, 8 kişi tarafından darp edildi. Kafasından bir cisimle aldığı darbeyle ağır yaralanan Yalın, yere yığıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi ambulansta yapılan Okan Yalın, hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Yalın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili yapılan çalışmalar neticesinde Yalın’ın öldürülmesi olayına karıştığı belirlenen Kemal K., Tekin K., Esra K., Sibel K., N.Ç., K.K., Hüseyin K. ve Ramazan Ç. adlı 8 kişi, polis ekiplerince düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Hakim karşısına çıkartılan şüphelilerden Kemal K., Sibel K., Tekin K. ve Hüseyin K. tutuklanırken, Esra K. ve Ramazan Ç. adli kontrol şartıyla, N.Ç. ve K.K. savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

"BENİ ÖZEL NUMARADAN ARAYIP TEHDİT ETTİLER"
’Kasten öldürme’ suçundan yargılanan sanıklar Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmalarına devam edildi. Duruşmaya taraf avukatları, tanıklar ve sanıklar katıldı. Duruşmada olaya bizzat şahit olduğunu söyleyen Okan Yalın’ın 13 yaşındaki kızı M. Yalın, “Kemal K. ve yanındakiler olay günü bizim eve ellerinde bıçaklarla geldiler. Babamı öldüreceklerini söylediler o anda babam evde yoktu. Olayı babama anlattım ve akşam akrabalarımızın evine gittik. Daha sonra ben ve babam evimize dönmek için yola çıktık. Babam biraz alkollüydü. Kemal mahalleye girdiğimiz zaman bizi gördü ve pompalı tüfekle babama nişan aldı. Tüfeğin tutukluluk yapması nedeniyle ateş silah almadı. Daha sonra Kemal K. havaya ateş etti ve tüfeğin dipçik kısmı ile babama vurdu. Sibel de taşla arkadan babamın kafasına vurdu. Babam yere düşünce hepsi babama saldırdı. Sibel, 'Kimse ambulans çağırmasın yoksa sizi de öldürürüm’ dedi. 3 gün önce de beni özel numaradan birisi aradı ve 'Şikâyetini geri çek’ diyerek tehditler savurdu” dedi.

DURUŞMA ERTELENDİ
Mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar vererek, taraf avukatların süre talep etmesi üzerine duruşmayı erteledi.

(İHA)

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
guncel haberler, son dakika


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Müezzin eşi tarafından boğularak öldürülen kadın, "Bu adam beni öldürürse boğarak öldürür" demiş NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 06 Nisan 2021 14:04
Babası ve eniştesi eşi tarafından öldürülen Halime: Beni siyanür içirmekle tehdit etti NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 20 Ocak 2021 15:02
Çukur - "Akrebin Gözleri..." 🎶 oMeN Yerli Diziler 1 17 Eylül 2019 12:37
"Tırnakları ojeli, gözleri sürmeli" kaçaklar Seth Haber Arşivi 0 17 Ekim 2014 11:21