IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Güncel ve Son Dakika Haberler (https://www.ircforumlari.net/guncel-ve-son-dakika-haberler/)
-   -   Taksicinin yaptığı hayrete düşürdü! "Anadolu'ya geçerken vize lazım" diyerek dolandırdı (https://www.ircforumlari.net/guncel-ve-son-dakika-haberler/939838-taksicinin-yaptigi-hayrete-dusurdu-quotanadoluya-gecerken-vize-lazimquot-diyerek-dolandirdi.html)

NurSima 13 Ekim 2021 21:44

Taksicinin yaptığı hayrete düşürdü! "Anadolu'ya geçerken vize lazım" diyerek dolandırdı
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, bir taksicinin "Anadolu yakasına geçmek için vize lazım" diyerek bir yabancı profesörü dolandırıldığını öne sürdü.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yenikapı Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde dün düzenlenen ekim ayı meclis toplantısında, İYİ Parti İBB Meclis Grup Başkanvekili İbrahim Özkan gündem dışı söz aldı.

Özkan yaptığı konuşma sırasında "Taksiciden duydum' diyerek bir taksicinin yabancı bir profesörü dolandırdığını öne sürdü.

"ÖNCE VİZE ALMAMIZ GEREKİYOR"
İbrahim Özkan, "Yabancı bir profesör Anadolu Yakası'na geçmek için taksiye biniyor. Gideceği oteli söyleyince taksi şoförü 'Taksiyle Anadolu Yakası'na geçebilmemiz için önce vize almamız gerekiyor. Ben sizin için alırım, siz hiç zahmet etmeyin. Bedeli de kişi başı 400 dolar' diyor. Söylediklerinin inandırıcı olabilmesi için de karakolun önüne geçiyor. Hatta hoca, konferansa geç kalınca bu durumu konferans düzenleyenlere anlatıyor. Yaptırım yok. O dolandırıcılığı yapmış olan arkadaş taksicilik yapmaya devam ediyor ve İstanbullu taksicileri temsil ediyor. O yüzden taksicilerin başkanına diyeceğim şudur, öncelikle kendi kendinizi düzeltmeniz lazım" diye konuştu

(DHA)

NetKafa 13 Ekim 2021 22:44

Cevap: Taksicinin yaptığı hayrete düşürdü! "Anadolu'ya geçerken vize lazım" diyerek dolandırdı
 
Sanırım herkesin bildiği bir taksici fıkrası vardır.. Benim de bildiğim 5 6 tane var, hikayede zaman, yer ve kişiler değişiyor olabilir ama değişmeyen tek şey taksici tiplemeleri.. Taksici fıkrası bilenler beni anladı.. Nasıl bi haysiyetsizlik ya farkında mı acaba geri zekalılar turizm ülkesiyiz, en büyük ihracat kalemimiz turizm.. Ülkeye ne kadar zarar verdiklerinin farkında bile deiller sığır sürüleri.. Vatana zarar vermek ihanet etmek sadece eline silah alarak dağa çıkan yada insan öldüren değildir.. Kim bu ülkenin aleyhine zararına olucak bir hamle yapıyorsa namussuzdur srfsizdir.. taksicilerin hepsi baştan sona eğitimli donanımlı kişiler olmalı. Bonzaici, eski hükümlü, hırsız, tacizci tipler taksici olmasın artık..


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:37.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net