IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 2 Post By NurSima

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 09 Ocak 2022, 13:26   #1
Çevrimdışı
~ Lafazan.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ambulansa yol vermeyen 3 temizlik görevlisine idari işlem




Muğla’da yaşanan bir olay akılalmaz görüntülere sahne oldu. Menteşe Belediyesi Temizlik İşleri’nde görevli 3 personel, ambulansa yol vermedi. Personelin “Geberen gebersin” diye bağırdığı anlar sosyal medyada paylaşılırken izleyenlerde büyük tepkiye neden oldu. Görevli 3 personel hakkında idari işlem başlatıldığı duyuruldu. Konu ile ilgili açıklama yapan temizlik işçisi Türker Göçmen ise “Ambulans şoförü ile tanışıklığımız ve arkadaşlığımızdan dolayı amacını aşan bir espri yaptım.” dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Rahatsızlanan bir kişiyi evinden alan ve hastaneye sevk etmek üzere hareket eden ambulans, bugün öğle saatlerinde, Menteşe'nin Karamehmet Mahallesi Dicle Sokak'ta Menteşe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne ait çöp kamyonuyla karşılaştı. İddiaya göre, yolu kapatan çöp kamyonunun şoförü, ambulansa yol vermezken, personellerden birisi de 'Geberen gebersin' diye bağırdı. O anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonuyla saniye saniye görüntülenip, sosyal medyada paylaşıldı. Görüntüler tepkilere neden oldu.

3 KİŞİ HAKKINDA İDARİ İŞLEM BAŞLATILDI
Olayın ardından Menteşe Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Bugün sosyal medyada yer alan görüntüler üzerine, inceleme ve görüntülerde yer alan personeller hakkında idari soruşturma başlatılmıştır" denildi.

ESPRİ YAPMIŞ
Konu ile ilgili açıklama yapan temizlik işçisi Türker Göçmen ise "İşin yoğunluğundan dolayı düşüncesizce sözler sarf ettim. Kötü niyetli değildim. Bu yanlış anlaşılmadan dolayı herkesten çok özür dilerim. Yoksa bir insan yaşamı ile ilgili böyle art niyetli düşünmek mümkün değildir. Ambulans şoförü ile tanışıklığımız ve arkadaşlığımızdan dolayı amacını aşan bir espri yaptım. Bunun yanlış olduğunu sonradan fark ettim ama iş işten geçmişti. Kastım böyle bir düşünce değildi" dedi. (DHA)

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

 

Etiketler
guncel haberler, son dakika


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Samsun’da izolasyonu ihlal eden 14 kişiye idari işlem NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 07 Nisan 2021 14:49
Samsun’da bir günde 84 bin 251 HES kodu sorgusu yapıldı, 7 şahsa idari işlem uygulandı NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 03 Nisan 2021 14:53
Koronavirüs denetimlerinde 2 bin 839 iş yeri ve kişiye idari işlem NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 21 Mart 2021 21:22
Ambulansa Yol Vermeyen Sürücünün 5 Yıla Kadar Hapsi İstendi eiffel65 Haber Arşivi 5 16 Nisan 2019 14:06
Ambulansa 12 Saniyede Yol Vermeyen Sürücüye Ceza Kesilecek yoSun Haber Arşivi 1 20 Nisan 2015 20:12