IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Güncel ve Son Dakika Haberler (https://www.ircforumlari.net/guncel-ve-son-dakika-haberler/)
-   -   Tırla çarpışan minibüsteki 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı (https://www.ircforumlari.net/guncel-ve-son-dakika-haberler/968117-tirla-carpisan-minibusteki-1-kisi-oldu-5-kisi-yaralandi.html)

CORDON BLEU 11 Mart 2022 21:46

Tırla çarpışan minibüsteki 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı
 
Nevşehir'de kar ve tipi nedeniyle buzlanan yolda tır ve minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi yaşamını yitirdi, 4'ü çocuk 5 kişi yaralandı.

DERİNKUYU, NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de kar ve tipi nedeniyle buzlanan yolda tır ve minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi yaşamını yitirdi, 4'ü çocuk 5 kişi yaralandı.
Derinkuyu- Nevşehir Karayolu Güvercinlik Kavşağı'nda, B.A, idaresindeki 01 ABM 16 plakalı minibüs, aynı güzergahta seyir halinde olan bir tır ile çarpıştı.
Çarpmanın etkisiyle yol kenarına savrulan minibüstekilerden, Kübra A (27), C.A (58), C.Y.A (8), H.S.A (7), M.A (2) ve Z.M.A (1) yaralandı.
Ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Kübra A, yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.
Minibüs sürücüsü B.A, kazaya sebep olan tırın olay yerinden uzaklaştığını belirterek, "Ben önde giderken, az ilerimdeki tır birden önüme kırdı.Tıra çarptım, aracım döndü. Bu sırada tekrar çarpıştık ve tır durmadan yoluna devam edip gitti." diye konuştu.
Polis, kazanın taraflarından olan tır ve sürücüsünün kimliğini tespit etmek amacıyla çalışma başlattı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]AA / Behçet Alkan - Güncel

Dedecan61 11 Mart 2022 22:01

Cevap: Tırla çarpışan minibüsteki 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı
 
Eline sağlık son konular günceldir...

Sarya 11 Mart 2022 22:06

Cevap: Tırla çarpışan minibüsteki 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı
 
Paylaşım için teşekkürler


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:58.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net