IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Güncel ve Son Dakika Haberler (https://www.ircforumlari.net/guncel-ve-son-dakika-haberler/)
-   -   Antalya'da Akdeniz Üniversitesi'nde feci kaza (https://www.ircforumlari.net/guncel-ve-son-dakika-haberler/978424-antalyada-akdeniz-universitesinde-feci-kaza.html)

NurSima 17 Mayıs 2022 16:47

Antalya'da Akdeniz Üniversitesi'nde feci kaza
 
Antalya'da Akdeniz Üniversite (AÜ) yerleşkesinde yaşanan bir kazada hem öğrenci Havvanur D. hem de öğretim üyesi Aydın Ç. şok geçirdi. Kazada yaralanan iki kadını yanlarına gelerek yardımcı olan arkadaşları güçlükle yatıştırdı. 3 kişinin yaralandığı kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Öğretim Üyesi Şerife D. yönetimindeki otomobil ile Onur K. yönetimindeki otomobil, kavşak sisteminde çarpıştı. Şerife D.’nin kullandığı otomobil refüje çıkarak durabildi.

ARKADAŞLARI BAŞLARINA ÜŞÜŞTÜ

Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazaya ilk müdahaleyi AÜ güvenlik görevlileri yaptı.

Onur K., kazayı yara almadan atlatırken, yanındaki Havvanur D. ise şoka girdi. Öğrenci olan Havvanur’u yanına koşup gelen arkadaşları sakinleştirdi.


Şerife D. de kaza sonrası şoka girerken, yanındaki yolcu Öğretim Üyesi Aydın Ç. hafif yaralandı. Gözyaşlarına boğulan Şerife D.’yi mesai arkadaşları sakinleştirdi.

Her iki öğretim üyesi de ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:38.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net