IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Nisan 2019, 22:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
19 Nisan 2019 – Terazi Burcunda Dolunay




Gökyüzü hareketleri açısından Nisan ayının bereketi bitmiyor. 19 Nisan 2019 tarihinde, Türkiye saati ile 14.12’de Terazi burcunda 29 derecede bir dolunay gerçekleşiyor. Dolunay elbette yükselen burçlarımıza göre hepimizi etkileyecek ancak en çok etkilenecek burçların Terazi, Koç, Yengeç ve Oğlak olacağını söyleyebiliriz. Dolunay haritasında Aslan burcu yükseliyor.

Yükselen Aslan yöneticisi Güneş, Koç burcunda ve 9. Evde bulunuyor. Dolunay haritanın 3 ve 9. Ev aksında yer alıyor. Dolunayın 29 derecede gerçekleşmesi bize 21 Mart Terazi dolunayında aldığımız kararlar doğrultusunda sona geldiğimizi, 3 ve 9. Ev vurgusu da iletişimle ilgili konuların, Terazi burcunda meydana gelmesi de ilişkilerin ön plana çıkacağını gösteriyor.

Hem dolunay hem de 29 derece astrolojide sonlanmaları, bitişleri temsil eder. Dolunayın Terazi burcunda oluşması, ilişkiler ve iş birlikleri ile ilgili yol ayrımları ve vazgeçişler yaşayabileceğimize işaret etmekte.

Dolunayın sona ermesinin ardından Güneş’in hemen Boğa burcuna geçiyor olması hızlı kararlar alabileceğimizi, iletişim trafiğinin artışını ve bilgi akışının artacağını temsil ediyor. Ancak aldığımız kararların bizi gerçekte nereye götüreceğini algılamakta zorlanabiliriz.

Ayrıca dolunayın etkileri sürerken, Uranüs’ün de devreye girmesiyle ani kopuşlar beklenmedik sürprizler yaşamamız mümkün. Özellikle ekonomik konularda spekülasyonlardan uzak durmamızda fayda var.

Bu dolunayın bir diğer anlamı da “olan oldu, durumu kabul edelim ve yolumuza devam edelim” olarak da değerlendirilebilir. Özetle, eski kararlarda ayak diretmek ya da geçmişe takılıp kalmak bize bu dönemde yarardan çok zarar getirir.

Terazi Dolunay’ının yükselen burçlara göre bizi nasıl etkileyeceğine gelince:

Koç: Karşıt burcundaki Dolunay seni ilişkiler konusunda dikkatli olman için uyarıyor. Daha önce 21 Mart döneminde başlayan bir süreç varsa bu dolunayda karara bağlanacaktır. Hayatında biri yoksa yeni biriyle tanışabilir ya da vadesini doldurduğunu düşündüğün bir ilişkiyi kesip atmak isteyebilirsin. Merkür retrosu bittiği ve Merkür burcuna geçtiği için çok çabuk karar verebilirsin.

Boğa: Dolunay seni en çok, sağlık, günlük rutinler ve iş hayatı konularında etkiliyor olacak. Daha önce 21 Mart’ta hem iş hem de günlük hayatında seni rahatsız eden şeylerden kurtulmak için başlattığın süreç artık nihayete erecek. Günlük yaşamından bazı kişiler sonsuza kadar çıkabilir. Sağlığınla ilgili aldığın kararları uygulamaya başlayabilirsin.

İkizler: Terazi burcundaki Dolunay, seni aşk ve ilişkiler konularında etkiliyor olacak. İlişkiler açısından yol ayrımındasın. Eğer uzun vadeli bir ilişki içindeysen ve ilişkide sorunlar yaşıyorsan, kesin kararını bu dolunayda verebilirsin. Hayatında yürümediğini düşündüğün her şeyi geride bırakmak ve yoluna devam etmek için uygun bir zaman dilimindesin.

Yengeç: Terazi Dolunay’ı ev ve aile ile ilgili konuları ön plana çıkaracak. Geçmişten gelen bazı konuları gündeme getirebilir, ailenle ilgili yaşadığın sorunları geçmişte bırakmak isteyebilirsin. Ancak yanlış anlaşılmalar ve alınganlıklar özellikle anne ya da anne figürü yerine koyduğun kişilerle çatışmana sebep olabilir. Kariyerinle ilgili bir önceki dolunayda aldığın kararları sorgulamayı bırakıp, geleceğe bakmanda fayda var.

Aslan: Yakın çevren, kardeşlerin ve arkadaşların ile ilişkilerin dolunaydan en çok etkilenen alanlar olacak. Bu dönemde sevdiklerin ve yakın çevrenden ile bazı konuları sonuçlandırabilir, çatışma yaratacak konuları geride bırakabilirsin. Ancak çok fevri davranışlarda bulunmamanda fayda var. Özellikle sosyal medyada fikirlerini dile getirirken çok dikkatli davranman ve kendine hâkim olman gereken bir süreçtesin. Küçük kazalara da dikkat etmelisin.

Başak: Dolunay, seni en çok maddi konularda etkiliyor olacak. Finansal konularla ilgili kapıldığın endişeler sonucunda artık yeni gelir kapıları aramanın, maddi alanlarda bir düzenleme yapmanın zamanının geldiğine çok hızlı bir şekilde karar verebilirsin. Şu anda ekonomik açıdan spekülasyonlara açık bir dönemdesin. Bu nedenle sakin ve düşünerek hareket etmende fayda var.

Terazi: Burcunda gerçekleşen Dolunaydan en çok etkilenecek burçlardan birisin. İlişkilerin ve genel olarak hayatınla ilgili yeni düzenlemeler yapmak, sana faydası olmadığını düşündüğün konuları sonlandırmak, sana yeteri kadar değer vermediğini düşündüğün insanları hayatından çıkarmanın zamanı geldi de geçiyor bile. 21 Mart’taki dolunayda atmaya başladığın adımların sonucunu alacağın bir dönemdesin.

Akrep: Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, iç dünyanda iniş çıkışlar yaşamana sebep olacak. Korkularınla yüzleşmek isteyebilirsin. Ayrıca bu dönemde senden saklanmış bazı sırlar ve gizli düşmanlar ortaya çıkabilir. İş ortamı ve günlük rutinler açısından da bazı şeyleri sonlandırmak isteyebilirsin. Sağlık konusunda da çok dikkatli olman gereken bir dönem. Sigarayı bırakmak ya da spora başlama gibi sağlıkla ilgili kararlar alman ve bu kararları uygulaman mümkün.

Yay: Terazi Dolunay’ı, seni sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarında etkiliyor olacak. Bir önceki dolunay döneminde karşı karşıya geldiğin ya da çatıştığın bazı insanları hayatından çıkarmak isteyebilirsin. Yakın olduğun kişiler seni yaralayacak sözler sarf edebilir ve bu yüzden arkadaşlık ilişkilerini tekrar gözden geçirmek isteyebilirsin. Bu dönemde aşk ilişkileri de inişli çıkışlı olabilir. Hayatından çıkan ya da hayatına giren kişiler olabilir. Yine de hemen karar vermekten kaçınmalısın. Çünkü yanılma payın çok yüksek.

Oğlak: Terazi Dolunay’ı, seni ev ve iş hayatı konularında etkiliyor olacak. İşle ilgili konular gündeme gelebilir. Kariyerinle ilgili bir yol ayrımına geldiğini hissedebilirsin. Üstlerinle veya ebeveynlerinle iletişim kurmakta zorlanman ve çatışmalar yaşaman mümkün. Ailenin yanından ayrılmak ya da işini değiştirmek kararı verebilirsin. Geçmişi geçmişte bırakmalı ancak yine de karar verirken temkinli olmalısın.

Kova: Terazi burcundaki Dolunay, eğitim, yurt dışı, medya, hukuk alanlarında etkisini gösteriyor olacak. Dünya görüşünü sorguladığın, kendini bir arayış içinde hissettiğin bir döneme giriyorsun. Bu dönemde uzun süredir devam eden bir hukuksal süreç nihayet sonuçlanabilir. Sosyal medyada dikkatli olman gereken bir dönemdesin. Geçmiş konuları ön plana çıkarmak yerine geleceğe yönelmeli, kendine yeni hedefler çizmelisin.

Balık: Dolunay, seni finansal konularda etkiliyor olacak. Ailenin parası, ortaklıklardan gelen gelirler, borç, vergi, sigorta gibi konularda gerginlik ve endişe yaşadığın bir süreç sonlanabilir. İşi gerginliğe ve çatışmaya vardırmak yerine daha uyumlu olmaya çalışmalı, iş birliği yaparak, karşındakileri dinleyerek hareket etmeye çalışmalısın. Maddi konularda karar alırken dikkatli olmanda ve spekülasyonlara kapılmamanda fayda var.

Alıntı.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
19 nisan, 2019, astroloji, burclar, dolunay, gezegenler, terazi, yorumlar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nisan Ayı Terazi Burcunda Neler Oluyor?(2019) Funda Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2019 00:36
5 Ekim Koç Burcunda Dolunay, Anıl Can Dolunay Ritüeli Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 03 Ekim 2017 21:28
9 Temmuz Oğlak Burcunda Dolunay - Oğlak burcunda kanlı Dolunay! Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 04 Temmuz 2017 00:38
11 Nisanda Terazi Burcunda Dolunay Dream Günlük Burç Yorumları 1 10 Nisan 2017 10:36