IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Nisan 2020, 14:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başak Burcu Yorumu 7 Nisan 2020 Günlük Burç Yorumları




Başak Burcu Yorumu 7 Nisan 2020 Günlük Burç Yorumları

Dün hayatınızla ilgili almış olduğunuz radikal karalarının ve düşüncelerinizin bugün olumlu yönde tepki vermesine, insanların size karşı olan beklentilerinin azalmasına ve daha özgür bir hayat yaşamaya başladığınız güne merhaba diyeceksiniz. Bugünü not almayı unutmayın çünkü bundan sonra aska eski siz olmayacaksınız. Bu zaten daha öncesinden alınacak bir karardı fakat duygularınız buna bir türlü izin vermiyordu. Artık o günler geride kaldı, bu günü doyasıya yaşayın çünkü oldukça şanslısınız ve hayat size gerçekten gülümsüyor artık.

Özel hayatınız bugün olgun düşüncelerinizin ve ne istediğinizi biliyor olmanızın etkisiyle eskisinden daha eğlenceli daha renkli geçecek. Partneriniz sizdeki bu değişime henüz hazır olmasa’da zamanla enerjiniz ve ona kattığınız değerle birlikte oda yeni sizi daha çok sevecek. Sevgilinizin sizden istekleri olduğunu söylemeden geçmek istemiyoruz, nihayetinde doğal bir ihtiyaç ve bu onun için yapılması gerekli sıkıntılı bir sorun haline gelmiş. Onu çözüme ulaştırmak ve gözünün dışarıya kaymaması için bunu yapmak zorundasınız.

Çalışma hayatınız bugün çokta renkli geçmeyebilir, yüzlerini dahi görmek istemediğiniz insanlarla zorunlu vakit geçirmek size iyi gelmiyor ve enerjinizi düşürebiliyor. Oysa onları görmezden gelebilirsiniz, bu sizin elinizde yapmanız gereken sadece umursamamak işinize odaklanmak. Huzursuz bir ortamda başarı elde edebilmek zordur fakat bunu yapan insanlarında olduğunu biliyor olmanız gerek zira eğer bu dediğimiz olmasaydı günümüzde bu kadar başarılı insanlar olmazdı.

Parasal açıdan bugün elinize ekstra geçecek bir para yada gelir kaynağı gözükmüyor. Yaşam kalitenizi ve kazançlarınızı arttırmak istiyorsanız hedeflerinizi bu yöne çevirmeniz, gerekli bütçe planlarını yapmanız, harcamalarınızı bir düzene koymanız gerekiyor. Unutmayın hesapsız harcanan para sınırsınız kaynağı’da olsa tükenecektir.

Sağlığınız açısından bugün bol su tüketebilirsiniz, suyun insan vücudunda her türlü hastalığa şifa olduğunu biliyor muydunuz ? Suyun önemini anlamak için bir mikroskop yardımı ile suyu inceleyebilir ve ona müzik dinlettiğinizde tepkimesini izleyebilirsiniz. Suya hareketli ve canlı müzik dinlettiğinizde oda müzik eşliğinde hareket edecek ve genişleyecek, ona hüzünlü müzikler dinlettiğinizde ise daralacak ve küçülecektir. Yani anlatmak istediğimiz su içerken bile mutlu olmanız gerek bunun faydasını göreceksiniz. Bize güvenin.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
başak burcu yorumu 7 nisan 2020 günlük burç yorumları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Başak Burcu Yorumu 5 Nisan 2020 Günlük Burç Yorumları Fragile Günlük Burç Yorumları 0 05 Nisan 2020 03:09
Başak Burcu Yorumu 4 Nisan 2020 Günlük Burç Yorumları Fragile Günlük Burç Yorumları 1 04 Nisan 2020 14:40
Başak Burcu Yorumu 3 Nisan 2020 Günlük Burç Yorumları Fragile Günlük Burç Yorumları 0 03 Nisan 2020 02:28
Başak Burcu Yorumu 29 Mart 2020 Günlük Burç Yorumları aLya Günlük Burç Yorumları 0 29 Mart 2020 21:33
Başak Burcu Yorumu 26 Mart 2020 Günlük Burç Yorumları aLya Günlük Burç Yorumları 0 26 Mart 2020 10:57