IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Günlük Burç Yorumları (https://www.ircforumlari.net/gunluk-burc-yorumlari/)
-   -   Akrep Burcu Yorumu 9 Nisan 2020 (https://www.ircforumlari.net/gunluk-burc-yorumlari/864635-akrep-burcu-yorumu-9-nisan-2020-a.html)

Rhytia 09 Nisan 2020 02:14

Akrep Burcu Yorumu 9 Nisan 2020
 
Zihninizi meşgul eden, sizi yapacağınız bir çok işten alıkoyan sorunlarınızı çözmek istiyorsanız küçükten büyüğe doğru bir sıralama yapmalı ve önce en basitinden başlamalısınız. Bu aralar hayatınız pamuk ipliği üzerinde geçiyor, kopup düşmek an meselesi, kendinize dikkat etmeniz gerek. İnançlarınız konusunda zor günler geçirdiğinizin farkındayız bu konuda çok fazla derinlere dalmak yerine çözüm odaklı girişimlerde bulunmanız gerek.

Sevgiliniz sizinle görüşmek için can atıyor, bugün onunla vakit geçirmek size çok iyi gelecek. Sıkıntınızı onunla paylaştığınız zaman rahatladığınızı hissediyorsunuz. Ona sıkı sıkı sarılın çünkü sizi çok seviyor.

Hayal ettiğiniz günlerin iş hayatınızda geçekleşme olasılığı çok yüksek. Bugün olmak istediğiniz konuma bir adım daha yakınsınız. İnsanlara kendinizi ispat etmek için vermiş olduğunuz mücadele geri dönüşüm sağlayacak. Pratik zekanızı kullanarak çok daha iyi yerlere geleceksiniz.

Maddi gelir kaynaklarınızı arttırmak, hayalini kurduğunuz zenginliğe kavuşmak istiyorsanız 2020 yılı sizin için tarihe geçecek yıllardan bir tanesi. Bu sene çalıştığınız kadar kazanacak ve tabiri caizse zengin olacaksınız.

Son günlerde derin düşünceler içinde olduğunuz gibi kendinizi ve beyninizi yakmak üzere olduğunuzu söyleyebiliriz. Bu eylemler sonucu yoğun baş ağrılarına maruz kalabilirsiniz.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:54.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net