IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Günlük Burç Yorumları (https://www.ircforumlari.net/gunluk-burc-yorumlari/)
-   -   13 Ocak 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu (https://www.ircforumlari.net/gunluk-burc-yorumlari/894894-13-ocak-2021-boga-burcu-gunluk-yorumu.html)

aLya 13 Ocak 2021 10:39

13 Ocak 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu
 
Boğa burcu günlük yorumu aşk konusunda yaşanan talihsiz olayları işaret eden fermuar oluyor. Bu ara her şeyin o kadar üst üste gelmesi sizlerin hem bedensel hem de ruhsal olarak bir yorgunluk içerisine girmesine neden olmuş. Artık her şeyden uzaklaşmak istediğiniz dönemlerde olduğunuzu hissettiğinizi görmeniz mümkün. Bu kadar karamsar olmak yerine daha çok evrene pozitif enerji göndermeyi tercih etmelisiniz. Her konuda bu şekilde karamsar yapıda olmanız sadece kendinizi yormanıza neden olur. Biraz sakin olursanız aslında aşk hayatınızdaki dalgalanmalı olan süreçlerin de yakında geçeceğini göreceksiniz. Bunun için sadece kısa da olsa bir zamana ihtiyacınız olduğunu görmeniz mümkün. Aslında dağ gibi olan sorunlar bile olsa yakında son bulacağının müjdesini verir. İnsanlar için olması gereken güzellikler bu ara iki vakte kadar hayatınızda belirecek. Hayatınızda birçok şeyin iki hafta ya da en geç iki ay içinde olumlu sonuçlar ile olacağına işaret eder. Böylesi güzellikleri yaşarken hayatınızda git gel durumları ile yer alan kişinin ne kadar kesin kararlar alarak karşınızda olacağını göreceksiniz. Bu kesin kararlar sonucunda çok karlı olan anlar sizler için gelecek ve hayatınızın birçok noktasında olumlu yönlerini göreceksiniz. Ayaklarınızın yerden kesileceği kadar güzel bir sürpriz yaşayacak olduğunuzu da görmeniz mümkün. İstediğiniz kadar güzel bir aşk hayatı yaşamak istiyorsanız sadece her şeyi karşıdan beklememek gerektiğini de görmeniz mümkün. Sizler de biraz emek verir ve aslında farklı sürprizler ile karşılarında yer alırsanız her şeyin daha mükemmel bir şekilde devam ettiğine şahit olabileceksiniz. Bu anlar için ise biraz daha yapıcı ve sakin olmakta fayda olacak .

PySSyCaT 13 Ocak 2021 10:58

Cevap: 13 Ocak 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu
 
Alıntı:

İstediğiniz kadar güzel bir aşk hayatı yaşamak istiyorsanız sadece her şeyi karşıdan beklememek gerektiğini de görmeniz mümkün. Sizler de biraz emek verir ve aslında farklı sürprizler ile karşılarında yer alırsanız her şeyin daha mükemmel bir şekilde devam ettiğine şahit olabileceksiniz. Bu anlar için ise biraz daha yapıcı ve sakin olmakta fayda olacak .
Hep karsidan bekLerim huyum kurusun..:-)
Bide hep iLiskiLerimde hep yikici oLmusumdur..🙈


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:58.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net