IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Temmuz 2022, 14:27   #1
Çevrimiçi
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
8 Temmuz Burç Yorumları




8 Temmuz 2022 günlük burç yorumlarını Astrolog Pınar Atmaca kaleme aldı. Ay Akrep burcuna ilerliyor...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


8 TEMMUZ KOÇ BURCU YORUMLARI
Ortak maddi konular, alım satım ve yatırım işleri gündeminizde olabilir. Vergi ve miras işleriyle ilgilenmeniz gerekebilir. Duygusal stres ve baskıyı kontrol edebildiğiniz takdirde olumlu gelişmeler içerisindesiniz.

8 TEMMUZ BOĞA BURCU YORUMLARI
İkili ilişkiler açısından dalgalanmalara açık ve hassas bir gün geçirebilirsiniz. İlişkinizde denge ve uyum için karşınızdaki kişiyi daha fazla düşünmeniz gerekebilir. Bunu başarıyla yaptığınızda karşınızdaki kişiden iyilikler görebilirsiniz.

8 TEMMUZ İKİZLER BURCU YORUMLARI
Gündelik yaşamınızda insanlara yardımcı olarak, çalışkanlığınızı, üretkenliğinizi ortaya çıkararak kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Aynı anda pek çok işi halledebileceğiniz güçte olabilirsiniz.

8 TEMMUZ YENGEÇ BURCU YORUMLARI
Aşkta tutku ve heyecanlarınızın peşinde olabilirsiniz, yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Kalbinizin sesini dinlemeye devam.

8 TEMMUZ ASLAN BURCU YORUMLARI
Ay Akrep burcunda ilerlemeyi sürdürürken ev ve aile konuları gündeminizdeki yerini koruyor, aynı anda pek çok işle ilgilenmeniz gerekebilir, dağılmamaya, kontrolü sağlamaya dikkat etmelisiniz.

8 TEMMUZ BAŞAK BURCU YORUMLARI
Ay Akrep burcunda ilerlemeyi sürdürürken ev ve aile konuları gündeminizdeki yerini koruyor, aynı anda pek çok işle ilgilenmeniz gerekebilir, dağılmamaya, kontrolü sağlamaya dikkat etmelisiniz.

8 TEMMUZ TERAZİ BURCU YORUMLARI
Maddi konular, iş ve para konuları gündeme gelirken, harcamalarınızda bütçenizi biraz daha fazla gözetebilirsiniz. Başkaları için alışveriş yapabilir, sevdiklerinizin ihtiyaçlarına odaklanabilirsiniz.

8 TEMMUZ AKREP BURCU YORUMLARI
Burcunuzda ilerleyen Ay cesaretinizi körüklemeye devam ediyor. Hırslı, iddialı yönlerinizi ortaya koyabilir, ilişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz. Kariyerinize, hedeflerinize yönelik mücadeleci bir tutum sergileyebilirsiniz.

8 TEMMUZ YAY BURCU YORUMLARI
Uzaklardan, yurt dışından ve yabancılar arasından güçlü bağlantılar kurabileceğiniz kişiler karşınıza çıkabilir. Seyahatler gündeme gelebilir ve gördüğünüz yerler, tanıştığınız insanlar üzerinizde derin izler bırakabilir.

8 TEMMUZ OĞLAK BURCU YORUMLARI
Beklemediğiniz sürpriz iyiliklerle kendinizi mutlu hissedeceğiniz bir gündesiniz. Başkalarına karşı fedakar yönlerinizi ortaya koyabileceğiniz bir gün olabilir.

8 TEMMUZ KOVA BURCU YORUMLARI
Yenilikçi, farklı ve sıra dışı yönlerinizi daha çok ortaya koyabilirsiniz. Sosyal konularda aktif bir tutum sergileyebilirsiniz. Ortak konulara yatkınsınız.

8 TEMMUZ BALIK BURCU YORUMLARI
Dışarıdan nasıl algılandığınız, göründüğünüz bugün sizin için biraz daha önemli olabilir, prestij, itibar, saygınlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Hedeflerinize, planlarınıza odaklandığınız bir gün geçirebilirsiniz.

Kaynak : Elele


Konu Cemalizim tarafından (08 Temmuz 2022 Saat 14:32 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2017 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2017 AKREP Burcu Aylık Burç Yorumu Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2017 10:38
2017 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2017 TERAZİ Burcu Aylık Burç Yorumu Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2017 10:38
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2014 08:06
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2014 07:41
Temmuz 2012 Aylık burç yorumları, Temmuz Ayında Sizi Neler Bekliyor ? Violent Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2012 12:47