IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Temmuz 2022, 11:38   #1
Çevrimiçi
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
11 Temmuz Burç Yorumları




KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Şu anda düşünmeden harekete geçmeye meyilli olabilirsiniz. Sinir bozucu bir durumu önceden hissedebilirsiniz ve aslında durumla alakası olmayan birini hedef alıyor olabilirsiniz. Geri dönüşü olmayan şeyler söylemeden önce sakinleşmeyi bekleyin. Aksini düşünseniz de insanların sizi anlayışla karşılaması muhtemeldir. Şu anda sabırlı olmak sizi gelecekteki olası sorunlardan kurtarabilir.


BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İşleri halletmek için güçlü bir dürtü, gününüzün itici gücü olabilir. Ne yazık ki, dünyayı kasıp kavurma şeklinizden herkes muhtemelen heyecan duymayacaktır, bu yüzden etrafınızdaki insanlara patronluk taslamadığınızdan emin olun. Yolunuz mutlaka en iyi yol değildir ve en azından takımın bir parçası olmaya çalışmalısınız. Sözlerinizin arkadaşlarınızı nasıl etkilediğine dikkat edin. Herhangi bir nihai karar vermeden önce fikir almak harika bir fikirdir.


İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sosyal çevrenizin boyutu büyüyor olabilir. Yeni tanıştığınız kişilere karşı daha soğuk ve on yargılı olma eğiliminde olabilirsiniz ancak buna karşı durmak size oldukça güzel insanlar kazandırabilir. Kimi zaman hayati bir savaş alanı olarak görme eğiliminize karşı durup insanların iyi niyetli olabileceğini göz önünde bulundurmalısınız. Bugün gardınızı indirdiğiniz o kutlu gün olabilir!


YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Güvendiğiniz bir arkadaşınız bugün size verdiği sözlerini yerine getiremeyebilir. Ona gerçekten bağlı olsanız bile, bu davranışı sineye çekmekte zorlanabilirsiniz. Size davranışlarından yakınmak kolay olsa da, şikayet etmeyi sonraya bırakmayı ve işleri kendi başınıza halletmeyi düşünün. Kalbinizi daha sonra iyileştirmek üzere beklemeye alin çünkü bugün verdiğiniz emekler misliyle karşılık bulacak.


ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün birisi otoritenize meydan okuyabilir. Muhtemelen bulunduğunuz yere gelmek için çok çalıştınız ve uzmanlık alanınızda başkalarının saygısını bekliyorsunuz, ancak birileri yine de bilginize meydan okuyabilir. Sizi olduğunuzdan aşağı bir seviyeye indirmelerine izin vermeyin çünkü muhtemelen kiminle karşılaştıklarının farkında değiller ve her iki durumda da kavga etmeye değmez. Huzurunuza değer verin ve onların şüphelerinin sizi daha az nitelikli yapmadığını unutmayın.


BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Beklenmedik bilgiler her an kapınıza gelebilir. Bu bilgi rahatsız edici ve hatta utanç verici olabilir, ancak sizi engellemesine izin vermemeye çalışın. Kendiniz veya başkaları tarafından karşılanmayan, kendinizden veya dostlarınızdan şüphe duymanıza neden olan beklentileriniz olabilir. Her şeyin bir öğrenme zamanı gerektirdiğini ve hata yapmanın doğal olduğunu unutmayın! Her yanlış adım sadece bir ders ve tekrar denemek için bir fırsattır.


TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bir akrabanız bugün sizi güvensiz hissettirmeye çalışabilir. Sözleri muhtemelen sizin için çok şey ifade ediyor, özellikle de hayatınız boyunca onların otoritesine inandıysanız. Bugün size bazı eleştirilerde bulunabilirler, yapıcı olsun ya da olmasın, muhtemelen duymak zor olacaktır. Sizde gördüklerine katılıp katılmadığınızı görmek için dinlemek ve görmek için çaba gösterin ancak bu ise yaramazsa görmezden gelin ve üzerine düşünmeyin.


AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Kalbiniz şu anda başka bir yerde atıyor olabilir. Normalde düşüncelerinizi ve duygularınızı yakından koruyor olsanız bile, bugün beyninize giren her şeyi ağzınızdan kaçırdığınızı fark edebilirsiniz. Başkalarının öfkesinden kaçınmak istiyorsanız, fikrinizi söylememek için fazladan çaba göstermeniz gerekebilir, çünkü aklınıza gelen her şey hayatınızdakileri iyi hissettirmeyebilir. Mümkünse kimsenin duygularını incitmeden dürüst olmaya çalışın.


YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İçinizdeki cesaret şimdi dışarı çıkmayı deneyebilir. Bugün ekstra riskler almak veya sınırları zorlamak için can atabilirsiniz, ancak başkaları bu arzunuzu takdir etmeyebilir. Sadece günü geçirmeye çalışıyor olabilirler ve diğer insanları dahil ettiğinizde, onlarin beklentilerini de dikkate almanız gerekecektir. Bu yüzden, bugün daha çok yalnız kurt olmak sizin için iyi sonuçlanabilir.


OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Derin duygular nihayet yüzeye çıkarılabilir. Hayatınızda sizin için önemli olan biri, elinden geldiğince damarınıza basıyor olabilir. Kalbinize en yakın insanlar da sizi en çok incitebilir, çünkü sizi herkesten daha iyi tanırlar. Bunun üzüntüsünü hissetmek en doğal hakkinizdir ancak zaten bir kere sizi üzmüş olan kişilerin planlarınızın gerisinde kalmanıza sebep olmasına da izin vermeyin. İyi hissetmeyi beklemeden ise koyulursanız daha hızlı iyileşirsiniz.


KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Başkalarına gerçek benliğinizi göstermek şu anda zor olabilir. Herkesin dünyadan sakladığı şeyler olsa da, birisini gerçekte olduğunuz şeyin tam tersi olduğunuza ikna etmeye çalışıyor olabilirsiniz. Mevcut durumunuzda bunun gerekli olup olmadığına bakılmaksızın, sadece yolunuza devam etmek için tutamayacağınız sözler vermediğinizden emin olun. Kendinizi gerçekte olduğunuzdan çok farklı olarak sunmak, yakın gelecekte size kolayca geri tepebilir.



BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün kendinize çok yüklenmek yüksek bir olasılık. Hayatınızda güçlü olduğunu düşündüğünüz bir alan oluşturmaya çalışıyor olsanız bile, aslında kendinizi yıkıyor olabilirsiniz! Bunun nedeni, bunu yaparken kendinize haksızlık ediyor veya zihninize potansiyel şüphe tohumları eken olumsuz konuşmalar yapıyor olmanız olabilir. Geçmişteki başarısızlıklarınızı kendinize hatırlatmak yerine gelecekteki başarılarınız hakkında konuşmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.

HABERTURK

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2017 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2017 OĞLAK Burcu Aylık Burç Yorumu Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2017 10:39
2017 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2017 TERAZİ Burcu Aylık Burç Yorumu Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2017 10:38
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 Kova Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2014 08:27
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2014 08:11
Temmuz 2012 Aylık burç yorumları, Temmuz Ayında Sizi Neler Bekliyor ? Violent Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2012 12:47