IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By YaRen

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Ağustos 2022, 02:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
13 Ağustos Burç Yorumları




Koç Burcu

Sevgili Koç burçları, Cumartesi günü hem kendi sağlığınız hem de sevdiklerinizin sağlığıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hastaysanız yeni bir tedavi yöntemine başlanabilir. Rüyalarınıza dikkat ediniz, gelecekten haber veren nitelikte olabilir.

Boğa Burcu

Sevgili Boğa burçları, Cumartesi günü arkadaş gruplarınızın içerisindeki davet, düğün ve toplantılarla oldukça mutlu olacaksınız. Uzak seyahatler ruhunuza iyi gelebilir. Sevdiğiniz ve sizi mutlu eden kişilerle olurken, hayatın getirdiği sürprizleri görmezden gelmeyin derim.

İkizler Burcu

Sevgili İkizler burçları, Cumartesi günü yeni kariyer ve alternatif projeler için toplantılar, görüşmeler yapabilirsiniz. Olası projeler için gelir kapılarını bir kez daha düşünün derim.

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeç burçları, Cumartesi günü kişisel gelişiminizle ilgilenebilir, çeşitli eğitimler alabilirsiniz. Çevrenizdeki pek çok kişinin desteğini görürken, kalabalık ortamlarda aynı amaç uğrunda olan toplulukların içerisinde kendinizi geliştirmek ruhunuza iyi gelecektir.

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar, Cumartesi günü hayatınızda bazı konuların üzerine daha çok eğilmeniz gerekebilir. Artık devam ettiremeyeceğiniz durumları bitirmeli ve hayatınızda köklü değişiklikler yapmalısınız.

Başak Burcu

Sevgili Başak burçları, ikili ilişkilerle alakalı konular gündeminizi uzun süre meşgul edecek. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Yeni ortak bir iş girişiminde bulunabilirsiniz.

Terazi Burcu

Sevgili Terazi, günlük rutin işlerinizde artma yaşayabilirsiniz. Daha çok sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Yeni bir evcil hayvana evinizi açabilirsiniz.


Akrep Burcu

Kalbi boş olanlar arkadaşlıktan aşka dönüşen beraberliklere merhaba diyebilir. Evli olanlar ise evlerinin içinde her zamankinden daha mutlu olabilir ve sürpriz hediyeler alabilir. Bebek kararı ile ailenizi genişletmek isteyeceğiniz yeni bir sürecin içerisine girmek üzeresiniz.

Yay Burcu

Bugün sevdiğiniz kişi ile romantik flörtleşmeler ruhunuza ve zihninize oldukça iyi gelecek. Sürpiz gelen bir hediye ile oldukça mutlu olacağınız bir gün. Nişan veya nikah hazırlıkları yapıyorsanız bugün bazı seçimler ve kararlar için oldukça kıymetli.

Oğlak Burcu

Bugün kendinizi her zamankinden daha mutlu ve değerli hissedeceksiniz. Yakın çevreniz ve ailenizden alacağınız destek ile beraberliğinizde geleceğinize dair hayat planları yapmak için adımlar atabilirsiniz.

Kova Burcu

Bugün beraberliğinizde güzel adımlar atabilirsiniz. Beraberliğiniz içerisinde uzunca zamandır sıkıntılı olan pek çok konunun akışta olması sizi mutlu edecek. Evlilik hazırlıkları yapmak için geleceğe dair hazırlıklarınızı planlayabilir ve adım atabilirsiniz.

Balık Burcu

Bugün gökyüzünün şanslı günlerinden birini yaşayabilirsiniz. Beraberliğinizde birbirinize kenetlendiğiniz, yaralarınızdan güçlendiğiniz bir sürece girmek üzeresiniz. Zorlandığınız yerlerden gelen ödüllerinizi almanıza az kaldı.

Alıntı

__________________
Ruhum hep hayLaz kaLacak,
Üzgünüm hayat ßen " ßüyümeyeceğim.. "
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2017 Ağustos Ayı Burç Yorumları, Ağustos 2017 BALIK Burcu Aylık Burç Yorumu Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Ağustos 2017 12:08
2017 Ağustos Ayı Burç Yorumları, Ağustos 2017 KOVA Burcu Aylık Burç Yorumu Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Ağustos 2017 12:08
2017 Ağustos Ayı Burç Yorumları, Ağustos 2017 BAŞAK Burcu Aylık Burç Yorumu Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Ağustos 2017 12:05
2017 Ağustos Ayı Burç Yorumları, Ağustos 2017 İKİZLER Burcu Aylık Burç Yorumu Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Ağustos 2017 12:04
Ağustos 2012 Aylık Burç yorumları, Ağustos Ayında Sizi Neler Bekliyor ? Violent Aylık Burç Yorumları 0 09 Ağustos 2012 11:15