IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By YaRen

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Ağustos 2022, 01:42   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
14 Ağustos Burç Yorumları




Koç Burcu

Sevgili Koç burçları, Pazar günü yoga, meditasyon gibi çalışmalar içerisine girebilirsiniz. İç dünyanızın derinliklerinde saklı konuları açığa çıkartabilirsiniz. Duyduğunuz bazı sırlar karşısında şaşırabillirsiniz.

Boğa Burcu

Sevgili Boğa burçları, Pazar günü içsel anlamda biraz yorgun olabilir, hasta yakınlarınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Katıldığınız davet ve organizasyonlar sırasında karşılaştığınız kişilerden biriyle ileriye yönelik itiraflarla karşılaşabilirsiniz. Evli olanlar beraberliklerinde yeni bir döneme geçiş yapabilir.

İkizler Burcu

Sevgili İkizler burçları, Pazar günü kalabalık ortamlarda bulunmak ruhunuza iyi gelebilir. Arkadaş gruplarınız arasında olası küslükler varsa barışacağınız ve hakkınızda yapılan haksızlıklar karşısında yüzleşeceğiniz bir gün olabilir.

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeç burçları, Pazar günü seyahat konuları gündeme gelebilir. Yurt dışı bağlantılı bir iş yapıyorsanız bu işle ilgili konular gündeminize sık sık gelecektir.

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar, Pazar günü miras konuları gündem gelebilir. Alacaklı olduğunuz bir maddi konu varsa bununla ilgili konular gündeminize gelebilir. Sevdiğinizle özel vakitler geçirebilirsiniz.

Başak Burcu

Sevgili Başak burçları, ,yeni sözleşmelere imza atabilirsiniz. Zaman zaman bunlarla alakalı ani gelişen sıkıntılar gündeminize gelebilir.

Terazi Burcu

Sevgili Terazi, sağlıkla ilgili konular bunların tedavisiyle ilgilenebilirsiniz. Eşinizle aranızdaki diyaloglara dikkat. Dostlarınızdan büyük yardımlar göreceksiniz.

Akrep Burcu

Bugün sevdiğiniz kişi ile daha yakın olacağınız ve birbirinize karşı çok duygusal olacağınız bir sürecin içerisinde olabilirsiniz. Tamam mı devam mı sürecini yaşarken her şeyi değiştirebilecek büyük bir içsel gücün elinizde bulunduğunu hissedebileceğiniz özel ve değerlendirilmesi gereken bir gün.

Yay Burcu

Bugün anne tarafınızdaki kadınlardan yardım görebilir ve evinizin içerisinde mutluluğunuza mutluluk katacak ufak sürpizler ile karşılaşabilirsiniz. Ruhsal anlamda kendinizi çok şanslı hissederken olası gayrimenkul yatırımları için olumlu etkiler altında olabilirisniz.

Oğlak Burcu

Bugün kardeşlerinizden ve yakın arkadaşlarınızdan yardımlar alabilir ve onların desteğini yanınızda hissedebilirsiniz. Aranızda küslük bulunuyorsa bugün itibariyle artık bu kırgınlıkları aradan kaldırabilirsiniz. Düşüncelerinizin içindeki merhametli yanınızın yansımaları hayatınıza akmak üzere.

Kova Burcu

Bugün maddi anlamda ummadığınız kapılar size açılabilir. Romantik hediyeler alabilirsiniz. Karlı gayrimenkul alımları için şanslı etkiler altında olabilirsiniz. Uzunca süredir hakettiğiniz konfor alanınızda mutlu olacağınız güzel bir gün.

Balık Burcu

Bugün hülyalı bakışlarınız ile kalpleri ısıtıyorsunuz ve gökyüzünün şans ve mutluluğu sizinle birlikte olacak. Rüyalarınızın anlamının arttığı ve altıncı hissinizin kuvvetlendiği bir gün. İçinize sinmeyen hiç bir konu için kendinizi zorlamayınız. Evrensel işaretleri takip ediniz, şansınız dönüyor.

Alıntı

__________________
Ruhum hep hayLaz kaLacak,
Üzgünüm hayat ßen " ßüyümeyeceğim.. "
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2017 Ağustos Ayı Burç Yorumları, Ağustos 2017 BAŞAK Burcu Aylık Burç Yorumu Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Ağustos 2017 12:05
2017 Ağustos Ayı Burç Yorumları, Ağustos 2017 ASLAN Burcu Aylık Burç Yorumu Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Ağustos 2017 12:05
2017 Ağustos Ayı Burç Yorumları, Ağustos 2017 YENGEÇ Burcu Aylık Burç Yorumu Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Ağustos 2017 12:04
2017 Ağustos Ayı Burç Yorumları, Ağustos 2017 İKİZLER Burcu Aylık Burç Yorumu Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Ağustos 2017 12:04
Ağustos 2012 Aylık Burç yorumları, Ağustos Ayında Sizi Neler Bekliyor ? Violent Aylık Burç Yorumları 0 09 Ağustos 2012 11:15