IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Nisan 2019, 08:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Son dakika: 31 Mart Ankara yerel seçim sonuçları




Ankara seçim sonuçları son dakika! 31 Mart yerel seçimlerinde yaklaşık 3 milyon 922 bin Ankaralı seçmen tercihini yaptı. Saat 17.00 itibariyle sandıkların kapanmasıyla oy sayımı işlemi başladı. İşte Ankara'daki seçimlerin ilk sonuçları...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ankaralı seçmenler tercihini yaptı. Yaklaşık 3 milyon 922 bin seçmen Ankara'da oylarını kullandı. Kesin olmayan seçim sonuçlarına göre Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını Millet İttifakı adayı Mansur Yavaş kazandı.

Türkiye, bugün Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullandı. Ankara'da oy kullanma işlemi sabah 08.00’de başladı, saat 17.00’de sona erdi. 3 milyon 250 bin seçmen 12 bin 158 sandıkta oylarını kullandı.

BAŞKENT'TEN SONUÇLAR

Sandıkların kapanmasının ardından oy sayımına geçildi. Ankara genelinde saat 00:42 itibariyle sandıkların yüzde 92,4'ı açıldı.

MANSUR YAVAŞ'TAN ZAFER KONUŞMASI

Yavaş'ın konuşmasından satırbaşları:


"Bugün kazanan demokrasimiz ve tüm partiler olmuştur. Daha aday tanıtım toplantısında, bizler nefret dilini uzak tutacağız demiştim. Bizler hiçbir ayrım yapmadan bu şehri kardeşçe kucaklayıp ileri taşıyacağız. Görevi bıraktığımda herkesin başkanı olarak anılacağım demiştim. Şimdi bana düşen sözümü tutmak, herkesin başkanı olmaktır. Bugünden itibaren Ankara'da ehliyet ve liyakat dönemi başlamıştır. Tüm Ankara el ele kazanmıştır.

Ankara'da huzur kazanmıştır. Ankara'daki tüm hemşehrilerimiz rahat bir uyku çeksin. Belediye çalışanları tedirgin olmasın. Liyakat sahibi kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız. Tek kaygımız Ankaralılar için çalışmak olacaktır. Biz Ankara'daki tüm hemşehrilerimizi kardeşimiz biliyoruz. Tebessümle kardeşlerimizi kucaklayacağız. Artık biz büyük bir aileyiz. Ankara Büyükşehir Belediyesi herkesin belediyesi olacak. Umudun başkenti Ankara'yı geleceğe taşıyacağız. Yalandan medet umanların huzurları kaçmış olabilir. Biz 5.5 milyon Ankaralıyla el ele vereceğiz. Devlet malının kimsesizin malı olduğunu unutmayacağız. Bizler devlet geleneğini bilen insanlarız. Devletin en üst makamından en küçük birimine kadar yasal sınırlarda çalışacağız. Adalet ve eşitlik duygularının örselenmesine asla izin vermeyeceğiz. Ankara'ya değer katmak isteyen herkesin dert ortağı olacağız. Ankaramızı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başkentine yakışmayan görüntüsüne karşı, demokrasi çoğulculuk huzur kardeşlik adil yönetim özgürlük ve refah yolunda kendi farklılıklarını bir kenara bırakıp kader birliği yapanları unutmayacağız. Hiç kimseyi öteki olarak görmedik, görmeyeceğiz. Ankaramıza hizmet yolunda kuşatıcı olacağız. Derdimiz Ankara olacak. Allah utandırmasın. Hepinize şükranlarımı sunuyor, o kumpasların kurulduğu puslu havalardaki duruşunuzu unutmayacağımı bilmenizi istiyorum.


Onların duvarları, televizyon ve gazeteleri varsa bizim de yüreklerimiz var diyerek tarihi değiştiren kardeşlerim sağolun var olun. Bir müjde de inşallah İstanbul'dan bekleyeceğiz. 2014'te yaşadıklarımızı biliyorsunuz. İnşallah orada da adalet tecelli edecek."


Habertürk

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
mansur, secim, yavaş


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Son dakika: İstanbul seçim sonuçları gelmeye başladı.. İşte İstanbul oy oranları ve ilk sonuçlar yaSmin Haber Arşivi 1 31 Mart 2019 20:18
Ankara seçim sonuçları! Yerel seçim 2019 sonucunda Ankara'da kim önde? Beatrice Haber Arşivi 0 31 Mart 2019 18:26
İşte son seçim anketi! Seçim sonuçları için çarpıcı tahmin.. AngeL Haber Arşivi 0 10 Mart 2015 20:05
30 Mart 2014 Yerel Seçim Sonuçları Burada MasteR06 Haber Arşivi 24 31 Mart 2014 20:42