IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Nisan 2019, 14:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aziz Blase Onuruna Novena





Hazırlık Duası
Her şeye kadir ve ebedi Tanrı! Canlı bir imanla ve kutsal Hükümranlığına hürmetle ibadet ederek, önünde secde ediyorum. Senin çocuğun olarak cömertliğine ve merhametine güvenerek Sana yalvarıyorum. Zihnimin karanlığını göksel nurunun bir demetiyle aydınlat ve kalbimi kutsal sevginin ateşiyle tutuştur ki uğruna bu novenayı yaptığım azizin yüce erdemlerini ve sevaplarını derin derin düşüneyim ve onu örnek alarak onun gibi kutsal Oğlu’nun hayatını taklit edeyim.
Dahası, bu güçlü Yardımcının sevapları ve şefaati aracılığıyla, ayaklarının önüne alçak gönüllülükle, sadakatle “Gökte olduğu gibi yer yüzünde de senin isteğin olsun” diyerek onun aracılığıyla koyduğum dileğimi bana lütfetmen için sana yalvarıyorum. Eğer ki seni daha çok yüceltecek ve ruhumun kurtuluşunu sağlayacaksa bu duamı duymayı lütfunla ihsan et. Amin.
Aziz Blase’nin Onuruna Dua
Ey Tanrım, senin kutsal episkoposun ve şehidin Blase’in şefaatiyle, bizi tüm ruhsal ve bedensel kötülüklerden, özellikle de gırtlak hastalıklarından koru; ve senin affını alacağımıza güvenerek iyi bir itiraf yapma ve bunu yapmaya layık dudaklarla çok kutsal adını her zaman övme lütfunu bize nasip eyle. Rab’bimiz Mesih’in aracılığıyla. Amin.
Aziz Blase’e Yakarış
İnsanoğlunun yardımcısı ve Tanrı’nın imanlı hizmetkarı, Kurtarıcımıza duyduğu sevgiden ötürü birçok işkenceye sabır ve uysallıkla katlanan Aziz Blase, senin güçlü şefaatini çağırıyorum. Beni tüm ruhsal ve bedensel kötülüklerden koru. Yüce sevapların sayesinde Tanrı sana boğazında hastalık olanlara yardım etme gibi özel bir lütuf verdi; bu hastalıklardan beni kurtar ve koru, öyle ki her zaman görevlerimi yerine getirebileyim ve Tanrı’nın lütfunun yardımıyla iyi işler yapabileyim. Ruhların özel hekimi olarak senin yardımını çağırıyorum ki Kutsal Tövbe Sakramentinde içtenlikle günahlarımı itiraf edeyim ve affedileyim. İtiraf yaparken günahlarını gizleyenleri de senin merhametli şefaatine emanet ediyorum. Gizledikleri günahlarıyla, dine küfrederek yaptıkları itiraflarla ve aldıkları komünyonlarla ve de o zamandan beri işledikleri günahlarla kendilerini içtenlikle ve pişmanlıkla suçlama lütfunu onlar için temin et. Böylece bağışlanabilirler ve Tanrı’nın lütfunu ve de ebedi cezanın affını alabilirler. Amin.
Dua
Rab’bim ve Tanrım! Oğlun Mesih İsa’nın acı çilesi ve ölümüyle, lekesiz ve Kutsal Annesi her zaman bakire Meryem’in ve tüm azizlerin özellikle de onuruna bu novenayı yaptığım kutsal Yardımcının sevaplarıyla birlikte dileğimi sana sunuyorum.
Merhametli bakışlarını bana çevir ya Rab! Lütfunu ve sevgini bana bağışla,
ve duamı dinle. Amin.


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aziz blase onuruna novena


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aziz Yusuf’a Otuz Günlük Novena PySSyCaT Dualar (Hristiyanlık) 0 01 Nisan 2019 10:14
Mesih’in Çilesinin Onuruna PySSyCaT Dualar (Hristiyanlık) 0 16 Kasım 2018 09:43
İsa’nın Kıymetli Kanı Onuruna PySSyCaT Dualar (Hristiyanlık) 0 05 Kasım 2018 11:11
BMW Onuruna Özel Konsept Heidi Otomobil Haberleri 2 01 Temmuz 2008 23:40