IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Güvenlik Açıkları (https://www.ircforumlari.net/guvenlik-aciklari/)
-   -   PS3 hack'ini durdurmak zor! (https://www.ircforumlari.net/guvenlik-aciklari/352205-ps3-hackini-durdurmak-zor.html)

Slipknot 02 Eylül 2010 16:38

PS3 hack'ini durdurmak zor!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

PlayStation 3 için çıkan USB bellekteki özel yazılım yetmezmiş gibi Sony'nin endişelerine yeni bir tanesi eklendi.

Paralı satılan USB dongle kopya oyunların çalıştırılmasına izin veren bir araç. Bu aracın yaptığının bir benzerini yapan ve PlayStation 3'teki kilitleri kaldıran bir yazılım şimdi internet üzerinden yayınlanıyor.

Açık kaynak kodlu yazılım kopya oyun çalıştırma özelliğine sahip değil, ancak bu potansiyeli var. Açık kaynak kodlu olduğu için hackerlar modifiye ederek kopya oyun çalışacak hale getirecektir. Bu yazılımı uygun USB belleklere atarak kullanıcıların kendi dongle'larını yapmaları mümkün. İşte bu da Sony'nin firmware güncellemeleri dışında engel olması için geriye bir yol bırakmıyor.
Kaynak : Chip.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:46.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk