IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Temmuz 2005, 20:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nette Savunma ve Saldirma Yontemleri_3




R3X HACKING

Herkes için: Bilgisayarlara nasıl girilir, şifreler nasıl kırılır öğrenin.
İlk Adım: Essential Net Tools veya tavsiyem R3X programını bulun. (Bu forumlarda çokca adları geçmiştir arama yaparak bulabilirsiniz.) R3X'e göre anlatacağım. (R3X bu konudaki bence en iyi program. Ayrıca ENT gibi tryout olma sorunu yok ve geniş IP taramaları yapabiliyorsunuz) R3X'de bir IP aralığı girin. Tavsiyem ttnet'in IP aralıkları oldukça verimli. Scan From ve To arasına örneğin şu verileri girin:
Scan From: 195.174.128.1 To: 195.174.133.254
Bu taramayı yaptığınızda eminim 100den fazla kurban adayıyla karşılaşacaksınız

İkinci Adım: Listelenen her IP'ye giremeyeceğinizi bilmeniz gerekir. Listedeki bir IPnin üzeirne gelip "Gather Intelligence"i tıklayın. Bu şekilde o bilgisayarın detaylı bilgileri açılacak. Eğer o bilgiler arasında Shares menüsü altında C gibi bir paylaşımlı klasör gördüğünüzde bu C'nin üzerine mouse ile çift tıklayın ve bekleyin. Bağlantınız ve bilgisayarınız ne kadar hızlı olursa olsun Windowsta uzak networklerde gezinmek oldukça yavaş bir işlemdir bu yüzden beklemekten ve hatta ara ara birkaç saniye süren kilitlenmelerden çekinmeyin. sabırla bekleyin işlemin bitmesini. Eğer herhangi bir şifre koruması da yoksa bu işlemin sonunda kurbanın bilgisayarına girmiş ve C sürücüsündeki tüm dizinleri görüyor olmalısınız. Bundan sonra yapılacaklar:
1) Önce Program Files klasörüne girin ve GlobalSPACE (CuteFTP), LeapFTP, FlashFXP, AceFTP gibi FTP programlarının dizinlerine girip sitelerin şifrelerinin tutulduğu (Örn: CuteFTP'de sm.dat) dosyaları çekin. Sonra çektiğiniz bu dosyadaki şifreleri bir kırıcı program ile kırın. Bu şekilde ben son 5 gün içinde 7 tane Türk sitesini kırdım.
2) Start>Find>Files or Folders'tan Kurbanın_IP'siCwindows*.pwl şeklinde pwl dosyalarını aratın. bulunan pwl dosyalarını indirip bir PWL cracker ile kırın. Dial-up şifreleri de burada.. Bu şekilde de son 5 günde yaklaşık 50 adet çeşitli ISPlerden (ttnet, sol, ihlas, isnet, anet, turk.net vs.) dial-up şifresi kırdım. GErçekten ihtiyacı olanlara yollayabilirim.
3) Program Files dizinindeki (varsa) ICQ dizinine girin. Burada kullandığı versiyonun adı olan dizine (2000b, 2001a, 2001b vs.) girip icq_numarası.dat şeklindeki dosyayı alıp bir icq şifre kırıcı ile de bunu kırın. (Bilin bakalım son 5 günde kaç adet icq kırdım Bu şekilde kırdığım bir 7 haneli icq uin olan 1700789'dan bana mesaj ulaşabilirsiniz.
3) Girdiğiniz makinanın C:/Windows/Desktop, C:/Belgelerim(My Documents) gibi önemli bilgi ve belgelerin bulunabileceği klasörlere de bakmayı ihmal etmeyin. İçlerinde avukatların, kaymakamlıkların, ticari şirketlerin, hatta müsiad ve aetd gibi derneklerin de olduğu birçok bilgisayara girdim ve önemli bilgiler Belgelerim klasöründe herkesin kullanımına açık bir şekilde duruyor
4) C:/Windows/Application Data/Identities klasörüne girin. Sonra sırayla tıklayarak {FE3255-35345....}/Microsoft/OutLook klasörüne girin. Buradaki inbox.dbx (Gelen Kutusu.dbx) gibi adamın Outlook maillerini kendi outlook dizininize çekip açabilirsiniz. Ben genelde bu maillerde önemli bilgilere rastlayamadım ama bazen bazı şifrelere rastlayabiliyorsunuz.
5) Çıkmadan önce bilgisayara masaüstüne veya start-up'ına trojan veya diğer backdoorları bırakırsanız daha sonra tekrar girebilmeniz için açık kapı bırakmış olursunuz.
Eğer dosya alabiliyor fakat dosya yollıyamıyorsanız adam paylaşımı sadece read-only yapmıştır. Bu tiplerde sadece dosya okuyabilir ve kendinize çekebilirsiniz. silemez ve yeni dosya yükleyemezsiniz. Haa unutmadan icq şifresini kırdığınızda adamın e-mail adresinde de aynı şifreyi deneyin. bazen tutuyor özellikle hotmail şifrelerinde bunu mutlaka deneyin...
Not: Bu işlemleri zarar vermek için değil tecrübenizi ve bilginizi geliştirmek ve kendinize ufak tefek yararlar sağlayabilmek (dial-up şifresi almak gibi) iiçn yapın. Kimsenin önemli belgelerini, dosyalarını silmek, bilgisayarına zarar vermek gibi aptalca ve ezik davranışlardan kaçının. Ve hatta kırdığınız makinanın sahibiyle irtibata geçip makinasının açıklarını anlatın ve bu açıkları kapatmasının yolunu gösterin. Bu davranış şekli çok daha ahlaki ve profesyonelce olur.
Sormak istediğiniz şeyler olursa ICQ: 8662581 E-mail:
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Herkese iyi çalışmalar.

____________ EK: Kullanılan Tüm Programlar R3X - Islemler sırasında en onemlı ve oncelıklı kullanacagımız bu program.tıklayınız

CuteFP için - tıklayınız (CuteFTP sm.dat'ı kendi CuteFTPnize import edin. Retrieve programını çalıştırıp Unshadow tuşuna basın. Site bilgilerinde **** şeklindeki şifre bölümünün üzerine gelin. Gizli şifreyi göreceksiniz) RePWL (PWL dosyalarındaki şifreleri kırmak için) - tıklayınız ICQRin (ICQ şifre kırıcı) - tıklayınız

____________ EK2 Bilgisayarınızda Network yoksa Denetim Masası>Ağ bölümüne gelip. Dosya ve Yazıcı Paylaşımı servisini, Microsoft Ağları için İstemciyi, NetBEUI protokolünü ekleyin. Ve restart çekin. Bunu yapmazsanız R3X ile bilgisayarları bulsanız bile onlara giremezsiniz... Kendi makinanızı paylaşıma ya açmayın ya da açarsanız mutlaka uzun ve zor bir şifre seçin. Bunu da sürücü isminizin üzerine gelip sağ uş>Paylaşım'ı seçerek yapabilirsiniz. Not: şirketlerindeki network üzerinden baðlananlarda muhtemelen bu servisler zaten kurulmuştur. yukarıdaki anlatılanlar ev kullanıcıları içindir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
nette, saldirma, savunma, ve, yontemleri3, yontemleri_3


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
NeTTe Çocuk Var! She Haber Arşivi 0 02 Ekim 2009 06:49
Nette Savunma ve Saldirma Yontemleri telNET Güvenlik Açıkları 4 23 Ağustos 2005 20:34
Nette Savunma ve Saldirma Yontemleri_2 telNET Güvenlik Açıkları 0 19 Temmuz 2005 20:23