IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri (https://www.ircforumlari.net/guzellik-saglik-ve-bakim-onerileri/)
-   -   Kaşlarla İlgili Doğrular - Yanlışlar (https://www.ircforumlari.net/guzellik-saglik-ve-bakim-onerileri/316896-kaslarla-ilgili-dogrular-yanlislar.html)

Hayal 16 Şubat 2010 11:51

Kaşlarla İlgili Doğrular - Yanlışlar
 

Kaş üsten alınmamalı

Kaşın alınması[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yaşla birlikte yer çekiminin de etkisiyle[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adalelerin gevşemesini hızlandıracaktır. Bu durumda kaşın düşmesi söz konusudur. Kaş alımında üst bölgede lazer[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ip[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] epilasyon gibi yöntemlerden kaçınmak gerekir.

Kaş kesilmemeli

Kaş alınırken sık başvurulan bir yöntem olan kaş kesimi[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çıkışının bozulmasına kaş kıllarının da sertleşmesine ve uzamasına sebep olur. Kaş kesimi yerine aradan çıkan uzamış sert kılların alınması tercih edilmelidir.

Küsen kaş tekrar çıkmaz

Çoğu kez yanlış alımdan kaynaklanan ve kaş küsmesi olarak adlandırılan kaşın çıkmaması problemi[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çözülebilen bir sorundur. Eğer kişinin kan dolaşımı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kansızlık ya da stres gibi bir problem yoksa zayıflayan kıl zaman içinde yenilenir. Fakat isteğe bağlı olarak sarı tüyleri canlandırmak için iki farklı yöntem uygulanabilir.
a- Ustura tarzı keserek kaşlar beslenebilir
b- Kan dolaşımını yoğunlaştırıcı krem tarzı ürünler ya da masajlar tercih edilebilir

Sorunlu kaşlarda kalıcı makyaj tercih edilebilir

Çok mecbur olmadıkça kalıcı makyajın kaşa tercih edilmemesinden yanayım. Adaleye yapılan her hareket ona zarar verecek[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] deriye yapılan her darbe ise deformasyona sebep olacaktır.

Alınan kaşın toparlanması zaman alır

Alınan kaşın tekrar aktif duruma gelmesi ve tamamlanması altı ay- bir sene arası zamana yayılır. Söz konusu zaman kişinin vücut yapısına göre değişir.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:27.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net