IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri (https://www.ircforumlari.net/guzellik-saglik-ve-bakim-onerileri/)
-   -   Nar çekirdeği yağı gençleştiriyor (https://www.ircforumlari.net/guzellik-saglik-ve-bakim-onerileri/329280-nar-cekirdegi-yagi-genclestiriyor.html)

pyracantha 20 Nisan 2010 11:14

Nar çekirdeği yağı gençleştiriyor
 
Güzellik[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kırmızı tanelerin çekirdeğinde gizli!

Nar yağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yaşlanmayı önleyici ve tersine çevirici özelliklerinden dolayı önemli bir doğal yağ haline geldi. Kadınlar arasında da popüler olmaya başladı. Orta yaşlar için yaşlanmayı önleyici özelliklere sahip yağ[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] genç ciltlerde de işe yarıyor. Onlara daha canlı ve parlak bir görünüm veriyor[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çizgileri engelliyor.


2 aylık nar çekirdeği yağı kürü nasıl uygulanır?

Yorgun ve yaşlı bir görünümü ortadan kaldıran bu kürde[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nar çekirdeği yağını bir pamuğa sıkarak cildinize uyguluyorsunuz. Sonra parmaklarınızla hafif hafif masaj yaparak gözaltı hariç[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tüm yüze ve boyuna yediriyorsunuz.

30 yaşında olan ama hala 20'li yaşların başında gözüken Ebru Şallı’nın güzelliğini nar özlü kremler kullanmaya borçlu olduğunu her fırsatta söylediğini anımsayın!


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:43.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net