IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Temmuz 2010, 19:34   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Diz, Dirsek ve Topuk Bakımı




Güzel ve bakımlı bir kadın olmak için sadece yüz ve cilt güzelliği yeterli değil. Kadın baştan aşağıya bakımlı ve güzel olmalı. Kadın vücudunda ki bakım gerektiren ve bu konuda bir çok kadının şikayetçi olduğu diz bacak ve ayak topuğu çatlaklarıdır. Bizlerde bu konuda ki şikayetinize karşı öneriler hazırladık sizlere.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bakımlı kadının yalnızca ince ve zarif vücudu manikürlü tırnakları hoş taranmış saçları ve bronz teni göz alıcı olmasına yeterli olmayabilir. Aynı zamanda diz dirsek ve topukların da bakıma ihtiyacı vardır. Sunduğumuz bakım önerileriyle diz dirsek ve topuklarınız da ipeksi görünüme kavuşabilir ve güzelliğinizi her açıdan ön plana çıkarabilirsiniz.

Bir miktar temizleme ürününü avucunuza alarak dizdirsek ve topuklarınızı önce temizleyin sonra bu bölgeleri yumuşak bir sünger yada lif kullanrak yuvarlak hareketlerle hafifçe ovun. Bu sayede pürüzlü bölgeleri ölü hücrelerden arındırmış ve yumuşak hem de parlak görünüme kavuşturmuş olacaksınız.

Topuklarınızda çatlak oluşumunu önlemek için mümkün olduğunca yalınayak gezmemeye çalışın. Çatlak oluşumu varsa banyoda ponza taşıyla topuklarınızı ovun banyodan sonra ise nemlendirici ya da ayak bakım ürünlerini kullanmayı ihmal etmeyin.

Diz ve dirseklerinizdeki sert oluşum için; badem yağına bir tatlı kaşığı limon suyu katıp beze sürün ve bölgeye sarıp yirmi dakika kadar bekletin. Rengi açılarak pürüzsüz olacaktır.

Ayrıca diz dirsek ve topuklar sürtünmeye maruz kaldığından sertleşme ve çatlak oluşumuna yatkın bölgeleri nemlendirmeye bal ve badem yağı hem kolay hem de doğal yöntemdir. Banyo sonrası bu bölgelere uygulandığında pürüzsüz görünümler elde edebilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
dirsek, diz, topuk, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Vazo Çiçeği Bakımı, Taze Çiçek Bakımı, Canlı Çiçek Bakımı, Buket Çiçek Bakımı Violent Bahçe Bakımı ve Çiçekler 0 05 Şubat 2014 19:55
Çiçek Bakımı, Vazo Çiçeği Bakımı, Taze Çiçek Bakımı, Canlı Çiçek Bakımı Violent Bahçe Bakımı ve Çiçekler 0 20 Kasım 2013 16:19
Dirsek Kırıkları Zen Sağlık Köşesi 0 04 Haziran 2013 23:15
Cild Bakımında Dirsek ve Topuk Güzelliği. Sevda Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 21 Aralık 2012 00:41
Ayakparmağından dirsek yaptılar Lucifer Haber Arşivi 0 15 Nisan 2010 16:01