IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri (https://www.ircforumlari.net/guzellik-saglik-ve-bakim-onerileri/)
-   -   Makyajın Püf Noktaları (https://www.ircforumlari.net/guzellik-saglik-ve-bakim-onerileri/362328-makyajin-puf-noktalari.html)

Dilara 30 Ekim 2010 07:11

Makyajın Püf Noktaları
 
Makyajın Püf Noktaları
Kalıcı ve kusursuz makyajın püf noktaları, makyaj malzemeleri seçiminin incelikleri MSN Kadın’da!
Fondöten Seçimi
Ten renginizle uyumlu fondöteni bulabilmek için mutlaka gün ışığında denemelisiniz. Karanlık ya da spot ışıklarla aşırı aydınlatılmış ortamlar; yanlış ton seçimine neden olacaktır.
Cildinizi kusursuz gösterirken, doğal görünüm sağlayacak fondöten rengini bulmak için en uygun deneme bölümü çene çizginizdir. Bu bölgeye gün ışığında fondöten sürerek sizin için en uygun rengi seçebilirsiniz.
Kalıcı Ruj
Sabah sürdüğünüz ruj öğleden sonraya doğru görünmez mi oluyor? Rujunuzla aynı tonda dudak kalemiyle dudaklarınızı çerçeveleyin. Ruj fırçası yardımıyla çerçevenin içini doldurun. Üzerinden dudak parlatıcısıyla geçin.
Etkileyici Gözler
Gözlerinizin daha parlak ve ilgi çekici görünmesini istiyorsanız; makyaja başlarken göz kapağı ve çevresine kapatıcı ve aydınlatıcı uygulayın. Gözlerinizin altına ince bir çizgi halinde açık renkli göz kalemi sürmek gözlerinizin daha canlı ve parlak görünmesine yardımcı olacaktır.
Şekilli Kaşlar
Kaşlarınız yüzünüzdeki ifadeyi doğrudan etkiler ve makyajın mükemmel bir tamamlayıcısıdır. Güzellik merkezinde kaşlarınıza profesyonel bir şekil kazandırın. Günlük makyajınızda kaşlarınızla aynı tonlarda kaş rimeli ya da göz farı sürerek belirginleştirin.
Temiz ve kuru bir diş fırçasıyla kaşlarınızı tarayın. Dilerseniz bu işlem için biten rimelinizin fırçasını iyice temizledikten sonra kullanabilirsiniz.
Canlı Görünüm
Yorgun ve uykusuz olduğunuz günlerde daha canlı ve enerji görünmek için ihtiyacınız olan tek malzeme: bronzlaştırıcı top allıklardır. Elmacık kemiklerinizin üzerine bronzlaştırıcı allık sürün ve canlı görünümün keyfini yaşayın!
Dolgun Dudaklar
Dudaklarınızın daha dolgun görünmesini istiyorsanız; ruj fırçası yardımıyla rujunuzu sürün. Dudağınızın orta kısımlarına dudak parlatıcısını dokundurun. Anında değişimi fark edeceksiniz.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:18.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net