IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri (https://www.ircforumlari.net/guzellik-saglik-ve-bakim-onerileri/)
-   -   Yoğurt ve limonla cilt bakımı! (https://www.ircforumlari.net/guzellik-saglik-ve-bakim-onerileri/367545-yogurt-ve-limonla-cilt-bakimi.html)

pyracantha 26 Kasım 2010 19:04

Yoğurt ve limonla cilt bakımı!
 

Cildimizde en rahatsız olduğumuz konuların başında gelir siyah noktalar. Siyah nokta sorunu olmayan bir cilt sahibi olmak okadar da zor değil. Evde limon suyu ve yoğurtla hazırlayabileceğimiz maskemizle bu sorundan kurtulabiliriz.

Cam bir kase içersine üç çorba kaşığı yoğurt ve bir adet limon un suyunu sıkarak karıştırıyoruz. Karışımımızı gözlerinize temas etmemesine özen göstererek yüzümüze sürüyoruz. Onbeş dakika kadar bu maske yüzümüzde bekliyor.

Sonra ılık suyla yüzümüzü yıkıyoruz. Bu maskenin faydasına gelince limon içersindeki asit sivilce ve siyah noktaları temizler ve yeniden oluşumunu engeller. Yoğurt ise limon asidinin oluşturduğu kuruluğu gidererek doğal bir krem vazifesi görür. Bu maskeyi 7 günde bir uygulayabilirsiniz.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:31.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk