IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri (https://www.ircforumlari.net/guzellik-saglik-ve-bakim-onerileri/)
-   -   DDF Ürünleri Türkiye'de! (https://www.ircforumlari.net/guzellik-saglik-ve-bakim-onerileri/368884-ddf-urunleri-turkiyede.html)

pyracantha 04 Aralık 2010 20:35

DDF Ürünleri Türkiye'de!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Hollywood yıldızları e DDF’in sunduğu kalıcı güzelliğe güveniyorlar.


Heidi Klum[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Charlize Theron[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Harrison Ford[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Carmen Electra[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Morgan Freeman[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Teri Hatcher ve Rachel Hunter DDF ürünlerinin ünlü müdavimlerinden sadece birkaçı. Hollywood yıldızlarının vazgeçilmezi haline gelen DDF[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Amerika’dan ithal edilen ürünleriyle yıldızların güzellik sırlarını keşfetmek isteyenler için özel bir fırsat yaratıyor.

Cilt temizliğine ve bakımına ‘’temizle[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] koru ve iyileştir’’ sloganıyla yön veren DDF[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ‘3 al 2 öde’’ kampanyasıyla 15 Ocak tarihine kadar tüm eczanelerde satışa sunuluyor.

DDF ürünleri; jel ve köpük temizleyiciler[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gece ve gündüz kremleri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güneş koruma faktörlü nemlendiriciler[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kil maskesi[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] anti-aging etkili bakım kremleri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
onarıcı ve önleyici bakım serumları[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sprey formunda rahatlatıcı tonik ve ayak bakım kreminden oluşuyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:54.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net