IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

3Beğeni(ler)
  • 3 Post By N999

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Mart 2012, 17:50   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Göz Halkaları ve Ciltleri Cansız Olanlara Öneriler




Sabah uyandığındaki cansız görüntüne ve göz altı torbalarına karşı bu pratik çözümleri uygula!


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sevimsiz göz altı halkaları ve cansız ciltle, bu pratik yöntemleri uygulayarak baş edebilirsin. Yorgun olmadığın hâlde öyle göründüğünün söylenmesi kadar sinir bozucu çok az şey vardır! New Yorklu Güzellik Uzmanı ve Women's Health Danışmanı Keri Peterson, alerji, yaşlanma, sert kış havası ve stresin, insanın yüzüne yorgun bir ifade verebildiğini söylüyor. Eğer uykusuz görünüyorsan, Women's Health'in yöntemleriyle bu soruna çözüm bulabilirsin.

GÖZ ALTI TORBALARI

Uykusuz kalmak ya da gereğinden fazla uyumak, göz altlarında şişkinliğine sebep olur. Peterson, sekiz saatten fazla uyursan vücuttaki fazla sıvıların yüzüne, özellikle de göz altlarındaki bölgeye ilerleyeceğini söylüyor. Çözüm: Bir göz serumunu buzdolabında birkaç dakikalığına beklet. Göz altı bölgesi soğuk bir cisimle temas ettiğinde şişkinlik anında kaybolur. Soğuk göz serumunu hafifçe göz altlarına uygula. Şişkinliği iyice gidermek istiyorsan gün boyunca tekrarlayabilirsin. Garnier Kafeinli Göz Roll-on (15 TL) (1) kullanabilirsin. Geceleri tek yerine çift yastıkla yatarsan, göz altlarında sabah şişkinliğine neden olan sıvı birikimini önlersin.

GÖZ ALTI HALKALARI

Mevsimsel alerji ve sinüs problemleri, göz etrafındaki kılcal damarların genişlemesine neden olur. Böylece göz altlarında oluşan morumsu renk, sanki bütün gece uykusuz kalmışsın gibi bir görünüm yaratır. Göz altı halkalarının bir başka suçlusu da yaşlanmadır. Ohiolu Uzman Dermatolog Helen Torok, bölgedeki kolajen kaybının göz çevresindeki derinin iyice incelmesine sebep olduğunu, böylece kılcal damarların daha fazla göründüğünü söylüyor. Çözüm: New Yorklu Uzman Dermatolog Meghan O'Brien, kafein içeren bir göz kreminin kılcal damarları incelterek koyu halkaları yok edebileceğini söylüyor. Clinique All About Eyes Rich (99 TL) (2) kullanabilirsin. Koyu halkaların üzerine bezelye tanesi kadar göz kremi uygula. Ardından yüzük parmağınla kremsi bir kapatıcı uygularsan, koyu halkaların görünümünü yok edebilirsin. Makyaj Artisti Laura Geller, seçtiğin kapatıcı tonunun cilt tonuna uygun olması gerektiği konusunda uyarıyor. Make Up For Ever Full Cover Concealer (60 TL) dene.

CANSIZ CİLT

Alkol, kafein ve stres üçlüsü, güzelliğine beraberce gölge düşürebilecek kudrete sahiptir. Bunlar yeni cilt hücrelerinin normal hızda oluşmasını engellendiği için, ölü hücrelerden oluşan tabaka, cildinin cansız ve donuk görünmesine sebep olur. Sert kış havası da pek yardımcı olmaz. Torok, rüzgâr ve soğuk havanın cildi daha da kuruttuğunu, kuru cilt ışığı yansıtmadığı için cildin mat ve donuk göründüğünü söylüyor.

Çözüm: Sabah ve akşam, alfa hidroksi asit içeren bir nemlendirici kullan. O'Brien böylece cildini iyice nemlendirip ölü hücrelerden arındıracağını söylüyor. Alnına, yanaklarına, çenene ve burnuna aydınlatıcı bir makyaj bazı uygula. Geller, bunu yaparak cildine içten gelen bir aydınlık kazandıracağını ve makyajın ince çizgilere dolmasını engelleyeceğini belirtiyor.

Yanaklarına da By Terry Blush Veloute (109 TL) (3) gibi bir krem allık uygulayarak cildine sağlıklı bir görünüm verebilirsin.

KAN ÇANAĞI GÖZLER

Bir numaralı suçlusu, aşırı alkol tüketimidir. Alkol, göz çevresindeki kılcal damarların genişlemesine yol açar. Çeşitli alerjiler, saatlerce bilgisayar ekranına bakmak (göz kırpmayı azalttığı için) ve gözlerin hava almasını engelleyen kontakt lensler kullanmak da buna sebep olabilir. New Yorklu Göz Doktoru Susan Resnick, "Gözler yeterince oksijen alamadığında, bunu telafi etmek için ekstra kan pompalar; bu da kızarıklığa sebep olur" diyor.

Çözüm: Resnick, günde birkaç defa göz damlası kullanarak kurumayı önleyebileceğini söylüyor. Kuru gözler kaşınır ve onları ovmak istersin, bu da durumu kötüleştirir. Kontakt lens kullanıyorsan, gözlerinin hava almasını sağlayan bir lens tercih et. Bunun için doktoruna danış.

Kızarmış olan alt kirpik hizasını aydınlatmak için Smashbox Eye Beam Double Ended Brightener (64 TL) kullanabilirsin. Bu ürünün kalem kısmını alt ve üst göz kapağının içine uyguladıktan sonra, aydınlatıcı kısmını gözlerin iç köşelerine sür. Üst göz kapağına ise lacivert bir kalem uygula. Geller, mavimsi tonların kızıl renkleri nötralize ederek göz yuvarlarının daha beyaz ve parlak görünmesini sağladığını belirtiyor. Dior Diorliner #298 (95 TL) (4) kullanabilirsin.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ciltleri, halkaları, olanlara, Öneriler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Peçete Halkaları Ruj Ev Dekorasyonu 0 25 Aralık 2010 15:29
42 yıl tv başında cansız oturdu AmAzOn Haber Arşivi 0 17 Mayıs 2008 16:09