IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Şubat 2013, 20:28   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
8 Güzellik Kaynağı




Cildiniz kuru ve pul pul dökülüyor ve bunun en önemli ilacı omega-3 yağları. Bu yağları almanın yoluysa beslenme ritüelinize keten tohumu yağını eklemek.
Keten tohumu yağı cildinizi besleyecek ve nemlendirecektir. Bu etkiyi göstermesi için yapmanız gerekense; her gün 1 çorba kaşığı keten tohumu yağını tercihinize göre salata/yemeklerinize eklemek.


Sonsuza Kadar Genç Olmanın Çözümü
Mübalağa!! Diyeniniz varsa eğer işte size sunacağım referanslar sırasıyla: ''Nebahat Çehre, Cindy Crawford, Catherine Zeta Jones, Halle Berry, Heidi Klum, Julıa Roberts, Demı Moore, Kate Moss''
İsimler farklı ama ortak yönleri yaşlarını hiiç belli etmiyor olmaları ve beslenme ritüellerindeki mucize “C Vitamini” …
Sizde sonsuz gençliğin sırrını bulan kadınlardan biri olmak istiyorsanız C Vitamininden vazgeçmeyin derim ve C vitamini deposu olan kivilerden. Bu sayede cildinizdeki kolajen üretimini arttıracak, uzun yıllar fazlasıyla sağlıklı ve bir o kadar da genç görünen bir cilde sahip olacaksınız.



Sivilce Sorunsalının Çözümü
Sivilcelerin büyük düşmanlarından biri minicik çinko deposu olan kabak çekirdekleri desem.. Evet yapılan son bir araştırmaya göre sivilce ve akne problemi yaşayanların en büyük eksikliği çinko. Tüketmeniz gereken doğru miktar günde 2 çorba kaşığı.


Şişkinliğin Çözümü
Hepimizin en büyük problemi şişkinliiiik… Her sabah balon gibi şişmiş bir yüz… Bu problemi yaşıyorsanız çözümü basit “Tere”. Çok güçlü bir antioksidan olan ve bol miktarda demir içeren tere yüzünüzdeki şişkinliği giderecek, gözeneklerinizin küçülmesini sağlayacak ve daha parlak bir cilde kavuşacaksınız. Her gün düzenli olarak tüketildiğinde tabii.


Anlamlı Bakışların Çözümü
“Lutein”… Daha büyük, parlak ve daha beyaz gözler için gerekli olan madde. Peki, bu mucizevi madde hangi besinde bol miktarda bulunuyor? Tabii Ispanakta.
Gözlerinizin güzelliğine önem veriyorsanız günde en az 2 bardak dolusu ıspanak tüketmeye çalışın.

Daha Beyaz Dişlerin Çözümü
“Dişlerinizin daha beyaz olmasını istiyorsanız bol bol elma tüketin.” Diyen uzmanlar ayrıca ekliyor: “elma özellikle ısırılarak yendiğinde diş yüzeyine sürünen elma dişteki lekeleri alıyor. Bu özelliği dişlerin daha berrak görünmesini sağlıyor.”
Göz Kamaştıran Saçların Çözümü
Daha dolgun, parlak ve sağlıklı saçların ihtiyacı olan silikon… Ve bunu içinde bol miktarda bulunduran besin taze fasulye… Bol miktarda silikon tüketmek etkisini 9 ay içerisinde gösteriyor ve saçlar daha dolgun, sağlıklı oluyor.



Uzun Tırnakların Çözümü
Tırnaklarınızın uzun ve daha dayanıklı olmasını istiyorsanız haftada en az 3-4 kez yumurta tüketmelisiniz. Yumurtada bulunan “biotin” sayesinde saha sağlıklı tırnaklara sahip olacaksınız.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
8, güzellik, kaynağı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Güzellik kaynağı 10 yiyecek Violent Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 07 Nisan 2012 20:58
İç Saat Kaynağı DaDaS CR Makaleler 0 14 Ocak 2012 23:02
Doğal Güzellik Kaynağı Zeytinyağı AnqeL Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 17 Eylül 2009 13:26
Çim kokusunun kaynağı Metin Merak Ettikleriniz 0 25 Ekim 2008 18:41