IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Mayıs 2013, 22:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2013 yazı tırnak sanatı




Bu yazın tırnak trendi çeşitlilik!



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Metalik

Sadece çok bariz olan gümüş, altın ya da bronzu değil, daha birçok farklı renk ve ton düşünebilirsiniz. Oje sürdüğünüz tırnağınıza metalik bir çizgi ekleyip tırnak renginize oyun katabilirsiniz. Daha az göze çarpan bir görünüm istiyorsanız french oje gibi ojeyi sadece tırnaklarınızın uç kısımlarına sürmeyi deneyin.

Açık renk


Hepimiz oje koleksiyonumuzun vazgeçilmezi olan narin balerin pembesine bayılırız bayılmasına da, bu bahar bunun gibi başka yumuşak renkleri neden denemeyelim? Örneğin ten rengi tırnaklarınızın daha uzun görünmesini sağlar. Bu görüntüyü elde etmek için ten renginizden bir ton açık bir renk uygulayabilirsiniz.

Nail Art


Bu, eğer uygulamayı kendiniz yapıyorsanız biraz pratik ya da sabit durabilen eller gerektiren bir işlem ama sonuçlarının bunca çabaya değeceğinden emin olabilirsiniz. Eğer koyu renklerde oje kullanmaya alışkınsanız, bu tırnaklarınıza yepyeni bir görüntü kazandıracak harika bir yöntem. Ben bu damlacıklı görüntüye şahsen bayılıyorum. Ben bunu ayak parmaklarımda deneyeceğim.
Kontrast iki rengi bir arada kullanmak. Daha yumuşak bir görüntü isterseniz bu yöntemi koyu renkleri ve ten rengi tonlarını bir araya getirerek de uygulayabilirsiniz.


Nail art uygulamaları için küçük ve ince bir fırça edinmenizde yarar var. Bu tür bir fırçayı sanat malzemeleri satan dükkanlarda bulabilirsiniz. Eyeliner kalınlığında resim fırçası gibi düşünün. Bu fırçalar asetonla kolayca temizlenebiliyor. Fırçanın uç kısmıyla minik noktacıklar yaparak 'benek efekti' yaratabilirsiniz. Hatta bir paletin üzerine birkaç farklı renk oje damlattıktan sonra fırçanızı hafifçe renklere batırıp tırnaklarınıza rastgele uygularsanız birbirinden farklı renklerde benekler de oluşturabilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2013, sanatı, tırnak, yazı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tırnak Soyulması - Tırnak Soyulması Hastalık Belirtisi Hakkında Detaylı Bilgi. Sevda Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 10 Şubat 2013 16:18
Sedef Kakma Sanatı -Sedefkar kime denir? -Sedef Kakma Sanatı hakkında bilgi ve tarihi Sevda Kültür ve Sanat 0 15 Ocak 2012 03:58
Tırnak Süsleme Sanatı Sihir Ah Kadınlar 0 29 Kasım 2011 11:52
Çılgın bir sanat: Tırnak Sanatı Ruj Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 2 15 Eylül 2010 05:37
M,Levent ÖZGEÇ...Düz yazı...Hayat Törpüleme Sanatı leventozgec Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 16 Mayıs 2008 17:00