IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri (https://www.ircforumlari.net/guzellik-saglik-ve-bakim-onerileri/)
-   -   Kil Maskesi (https://www.ircforumlari.net/guzellik-saglik-ve-bakim-onerileri/547011-kil-maskesi.html)

taLia 08 Eylül 2013 17:54

Kil Maskesi
 
Kil Maskesinin Açıklaması: Tavsiye edebileceğimiz en iyi maske kil maskesidir. Çünkü hem doğal hem de çok etkili özelliklere sahip olan kil diğer maskelerin veremediği bir çok şeyi size verebilir. Örneğin cildiniz yağlıysa, cildinizin yağını alır ve gözeneklerin açılmasına yardımcı olur ya da yüzünüz çok sivilceli ise sivilce yok etmede ve izlerini kaybetmede birebirdir. Kil maskesinin içerisinde bulunan yararlı mineraller yüzünüzü makyajın zararlı etkilerinden korur ve sağlıklı bir görünüm almasını sağlar
Kil Maskesi için Gerekenler: İki kaşık kil. Bir kaşık zeytin yağı ya da kayısı yağı. (Kil yemek kaşığı ile, yağ tatlı kaşığı ile)
Kil Maskesinin Yapılışı (Tarifi): Bir kap içerisine aldığımız kilin üzerine yağımızı döküyoruz. Bazı yerlerde kayısı yağını önermiş ancak biz daha pratik olsun diye zeytin yağı öneriyoruz. Çok fark var mıdır bu ikisi arasında? Hayır, merak etmeyin. Sonra bu karışımımıza bir kaç kaşık su ekleyecek cıvık kıvamı tutturmaya çalışıyoruz. Maske kıvamımız oluştuktan sonra yüzümüze yaymaya başlıyoruz. Çok sık olmasa da 10 günde bir bu maskeyi yapmanız sizleri sağlıklı bir cilde kavuşturacaktır.






ALINTI


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:24.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net