IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri (https://www.ircforumlari.net/guzellik-saglik-ve-bakim-onerileri/)
-   -   Evde bitkisel cilt bakımı önerileri (https://www.ircforumlari.net/guzellik-saglik-ve-bakim-onerileri/547071-evde-bitkisel-cilt-bakimi-onerileri.html)

taLia 08 Eylül 2013 18:56

Evde bitkisel cilt bakımı önerileri
 
Evde bitkisel cilt bakımı önerileri



Evinizde cilt bakımı yapmak sandığınız kadar zor değil bayanlar.Evinizde kolayca bulabileceğiniz birçok malzeme sayesinde harika bir cilde sahip olabilirsiniz.

Hassas ve alerjik bir cilde sahipseniz bu tip ciltlerin güvenle kullanabileceği bitkisel yağlardan biri gül yağıdır.Gülyağı Cildinizi derinlemesine temizlerken ayrıca sıkılaştırıcı özelliğiyle daha gergin bir cilde kavuşmanızı sağlayacaktır.

Kakao yağı gebelik sırasında meydana gelen cildinizdeki çatlaklara en etkili çözümlerden biridir.Ayrıca yoğun nemlendirici bir özelliğe sahiptir cildinizde kuruluğu giderir dudaklarınızın çatlamasını önler.

Papatya yağının cildinize daha parlak ve daha sağlıklı bir görünüm veriyor.Özellikle hassas bir cilde sahipseniz papatya yağı cilt bakımında size çok iyi bir yardımcı olacaktır.

Ve limon yağı cildinizde bulunan siyah noktaların temizlenmeisnde kullanabileceiğiniz limon yağı yeni siyah noktaların oluşmasını engeller.yağlı cilt tipleri için arındırı ve yağ dengesini düzenleyen biz özelliği vardır.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:52.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net