IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By taLia

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Kasım 2013, 17:46   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Koyu renk ruj ne zaman sürülür?




Koyu renk rujları sürmenin de kuralı mı olurmuş demeyin; bal gibi de var! Koyu renk ruj ne zama sürülür, ne zaman sürülmez?



Koyu renk rujların, içinde bulunduğumuz ruh halini kolayca değiştirebileceği konusunda tüm kadınlar hemfikiriz, değil mi? Bunun sebebini birkaç maddede sıralayabiliriz. Bir kere kolye, çanta, küpe gibi birçok aksesuardan daha kolay elde edilebilir, güven verir ve sınırsız renk seçeneğiyle keşfedilmeyi bekleyen engin bir deniz gibidir.


Koyu renk ruj sürmenin en uygun olacağı zamanlar:

Arkadaşlarınızla buluşmaya giderken: Yeni bir ruj aldığınızda onu önce arkadaşlarınızla buluşmaya giderken sürün ve arkadaşlarınızdan nasıl durduğuna dair yorum isteyin. Kötü bile dursa arkadaşlarınızın yanında kendinizi kötü hissetmezsiniz.

Okulda veya işte sunum yaparken: Kim ne derse desin, koyu renk rujların kişinin öz güvenini yükselttiği bir gerçek... Topluluk önünde konuşacağınız zamanlardaki gibi ekstra öz güvene ihtiyaç duyduğunuz durumlarda, koyu renk ruj sürmenizi tavsiye ederiz.

Ailenizi ziyarete gittiğinizde: Büyüyüp anne ve babanızdan ayrıldığınızda, eski evinize yapacağınız her ziyaret onlar için oldukça önemli ve anlamlı olacaktır. Çünkü ne olursa olsun onlar kızlarını her zaman mutlu ve iyi görmek isteyeceklerdir. Etkileyici, koyu renk bir rujun yardımıyla onlara her daim daha hoş ve bakımlı görünebilirsiniz.

Düğününüzde: Kırmızı ruj sürmüş bir gelinden daha retro, daha klasik ve daha şık bir şey düşünemiyoruz. Göz makyajını fazla abartmadığınız takdirde, kırmızı ruj sayesinde düğün gününüzde bambaşka bir havaya bürünebilirsiniz.

Gözlük takarken: Gözlük, göz makyajınızın ortaya çıkmasına engel olabilir; bu yüzden gözlük taktığınızda en iyi seçenek ruj sürmektir.



Koyu renk rujdan uzak durmanız gereken durumlar:

Koyu tonlarda göz makyajı yaptığınızda: Dumanlı göz makyajını çok seviyoruz. Ancak koyu renk ruj sürecekseniz önerimiz daha hafif bir göz makyajı yapmanızdan yana olacak. Çünkü makyajınızın dengeli olması sizi daha alımlı gösterecek.

Alışverişte: Ayakkabı alışverişi yapacaksanız lafımız yok; ama eğer giyim alışverişi yaparken böyle bir hataya düşerseniz üstünüzü değiştirirken zorlanmanız kaçınılmaz olur! Rujunuzu kıyafetlere bulaştırmamak için gösterdiğiniz çaba alışveriş keyfinizi işkenceye dönüştürebilir.

Erkek arkadaşınızın ailesiyle tanışırken: İlk buluşmalara daima kontrollü gitmekte fayda var. Bir erkekle ilk kez buluşurken olduğu gibi, ailesiyle tanışacağınız zaman da koyu renk ruj sürmemeniz yararınıza olacaktır. Uyaralım; hele işin içinde bir de yemek varsa dişinize veya çenenize bulaşabilecek ruja hazır olmalısınız. Böyle bir risk almak istemezseniz, aileyle kaynaşana kadar daha doğal tonlar kullanmanızı öneririz.

Cenazede: Yıllardır her gün kırmızı ruj sürerek dışarı çıkıyor bile olsanız, böylesi bir günde saygıdan dolayı koyu renk ruj sürmeyin!

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
koyu, ne, renk, ruj, sürülür, zaman


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Koyu Renk Tene Sahip Olanlar İçin Makyaj Önerileri Zen Makyajın Püf Noktaları 0 09 Haziran 2013 16:36
Kaşlarda koyu renk modası Violent Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 04 Haziran 2013 20:06
EyeLiner nasiL SürüLür? Sim Makyajın Püf Noktaları 0 26 Haziran 2012 01:46
Koyu Renk Dekorasyon Önerileri Kalemzede Ev Dekorasyonu 0 23 Ağustos 2011 14:56
Ruj nasıl sürülür? Süslü Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 04 Mayıs 2010 20:56