IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Şubat 2014, 19:47   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kişisel Bakım Nasıl Yapılır?




Kişisel bakım; kişinin kendine olan saygısından dolayı kendine verdiği önemdir. Kişisel bakım ailemiz, arkadaşlarımız kısaca tüm çevremiz ile kurduğumuz ilişkilerde önemli bir faktördür. Kadınlar kişisel bakımlarına erkeklerden daha fazla düşkündürler.

Kişisel bakım türleri

El ve ayak bakımı
Vücut bakımı
Saç bakımı
Ağız ve diş bakımı
Kıyafet bakımı
Fazla Tüylerden kurtulmak




El ve ayak bakımı

El ve ayak bakımı kişisel anlamda önemli derecede yer tutan bir faktördür. El ve ayaklarımızda tırnaklar her hafta düzenli olarak kesilmelidir. Gün içinde en çok kullandığımız organımız ellerimizdir, bakımına her zaman önem göstermemiz gerekmektedir, bayanlar tırnaklarını uzatabilirler ancak düzgün ve temiz tutmalıdırlar. Ellerimiz ile sürekli temas halinde olduğumuzdan düzenli olarak yıkamalıyız. Gün boyu ayakkabı içinde duran ayağımızı her gün yıkamalıyız. Ayrıca her gün yatmadan önce özel olarak üretilmiş el ve ayak bakım kremlerinide kullanmakta yarar var. Manikür ve pedikür gibi konularda acemi iseniz güzellik merkezi veya cilt bakımı firmasına giderek bunları yaptırabilrisiniz.


Vücut bakımı

Vücut bakımı için en önemli nokta düzenli olarak banyo yapmaktır. Banyo sırasında özel olarak imal edilmiş vücut bakım losyonlarını kullanabilirsiniz. Güzel kokulu duş jelleri ile vücudunuza hoş bir koku sağlayabilirsiniz.


Saç bakımı

Saç bakımı için düzenli olarak saçlarımızı yıkamaıyız. Gün içinde kullandığımız; jöle, biryantin gibi kimyasal maddeler bir kaç saat sonra saçta kötü durma, toz duman kaparak tuhaf ve kötü kokular oluşmasına sebeb verdiği gibi saça`da zarar vermektedir kullanılmaması uygundur.

Ağız ve diş bakımı

Ağızınızın kötü kokması birebir diyaloglarınızda size kötü bir imaj sağlayacaktır, böyle bir durumla karşı karşıya kalmak istemiyorsanız her gün düzenli olarak dişlerinizi fırçalamalısınız. Normalde günde 3 defa dişlerinizi fırçalamanız önerilmektedir ancak imkanınız varsa her yemekten sonra ayrıca tatlı gıdalar tükettikten sonra`da dişlerinizi fırçalamalısınız. Diş fırçalamak için iyi bir fırça ve diş macunu seçmelisiniz, diş arasında kalabilecek olan artıklar içinse diş ipi kullanmanız gerekmektedir.

Kıyafet bakımı

Günlük giydiğiniz kıyafetler sizin ilk görüşünüzde karşıya vereceğiniz imajın bir simgesidir bunun için kıyafetlerinizi temiz tutmalısınız. Giydiğiniz kıyafetleri mutlaka yıkamalı ayrıca daha güzel bir görüntü için ütülemelisiniz.

Tüylerden Kurtulmak

Kişisel bakımın önemli aşamalarından biri de fazla tüylerden kurtulmaktır. Özellikle burun kılları ve yüzünüzdeki fazla kıllar için ağda yapılması güzelliğinizi artıracaktır. Bunu bir güzellik merkezi veya cilt bakımı merkezinde yaptırabilrisiniz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.


Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bakım, kişisel, nasıl, yapılır


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Evde Saç Bakımı Nasıl Yapılır, Evde Pratik Saç Bakım Önerileri Nelerdir taLia Saç Modelleri ve Bakımı 0 10 Eylül 2013 17:22
Saç uçlarına bakım nasıl yapılır? Zen Saç Modelleri ve Bakımı 0 19 Mayıs 2013 15:32
Çabuk Kırılan Saçlara Bakım Nasıl Yapılır Sue Ah Kadınlar 0 24 Temmuz 2012 11:33
Kış mevsimine uygun kişisel bakım Sihir Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 03 Aralık 2011 12:01
Kişisel Bakım Niçin Gereklidir Süslü Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 17 Aralık 2010 14:00