IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Şubat 2014, 19:53   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Evde Uygulanan Güzellik ipuçları




"Nasıl güzel olurum ?" veya "Nasıl herkesi etkileyecek güzelliğe kavuşabilirim" Sanırım bu soruyu her aynaya bakan kadın söylemektedir.Gerçi her insan aynaya baktığında kendini güzel görür aynı zamanda da kendinki eksiklikleride fark eder.

Aynaya baktığımızda sadece yüzümüzün güzel olması demek güzel olduğumuz anlamına gelmez,güzel olmak için bakımlı olmamız gerekmektedir. Bakım derken tonlarca para harcayacağımız güzellik merkezleri spor salonlarından bahsetmiyorum.İnsanın kendine bakması kendinde olan eksiklikleri görmesi güzelliğe attığı ilk adım olarak sayılır.Fiziğimize dikkat etmeliyiz beden insanın en önemli göstergesidir istediğiniz kadar yüz güzelliğine sahip olun kilolu olduğunuzda belki yüzü sizden çok daha çirkin olan bir kadınla yanyana geldiğinizde başka bir gözden bakıldığında sizden çok daha alımlı,çok daha çekici ve çok daha güzel görünmektedir.Bu yüzden güzelliğin ilk şartı fizik güzelliğini oluşturmanızdır.Güzel görünmenin başka bir şartıda kişisel temizliğimizdir.Saçlarımız temiz parlak,tırnaklarımız temiz,bakımlı,yumuşak bir cilt,ve parlayan bakışlar.

Aslında bütün bunları yapmak çok basit. Günümüzde bir çok insan kendine vakit ayıramamakktan şikayetçi bütün bu söylediklerimizi yapmamız için bize fazladan bir kaç dakika yeterli.

SAÇ BAKIMI
Saçlarımıza banyo esnasında ellerimiz için kullandığımız nemlendiriciden bir miktar sürersek kuruduğu zaman daha parlak ve ve canlı olduğunu görürüz.Saçınızda kepek sorunu varsa ,şampuanlama esnasında saça masaj yapıtıktan sonra nemli bir havlu ile kurulayıp ve tarayarak kepekleri saçlarınızdan atın.Saç şekillendiricilerini kullanmadan önce saçımızı kurutuyoruz fakat nemli bırakıyoruz,bu saçımızı daha kolay şekillendirmemizi sağlar.Parlak saçlara ulaşmak için banyodan sonra 2-3 damla limonu suyla karıştırarak saçımıza sürebiliriz.

CİLT BAKIMI
Yağlı bir cildimiz varsa,cildimiz parlıyorsa cildimizin nemine zarar vermeden matlaştırmamız gerekiyor.Günlük kremlerde jel olanları seçmemiz gerekmektedir.

GÖZDEKİ ŞİŞLİKLER İÇİN
Uyandığımızda gözümüzde şişlikler oluşuyorsa,göz losyonuna batırdığımız pamuğu 10-15 dk gözlerimizin üzerinde bekletelim. veya göz altı morlukları için kapatıcı bir krem kullanabilirsiniz.

YUMUŞAK ELLER İÇİN
Ellerimiz için kullandığımız bakım kremimizin cildimize iyice etki edebilmesi için ellerinizi sıcak su dolu olan bir tasın üzerinde 2-3 dk bekletin suyun buharı ellerimizdeki gözenekleri açacak kullandığımız krem çok daha fazla etki edecektir.

MANİKÜRLÜ ELLER
Manikür(Tırnak bakımı) yaptırmak için vakit yoksa evde kendimiz manikürlü tırnak görüntüsüne sahip olabiliriz hemde daha sağlıklı bir yolla .Tırnalarımızın kenarındaki derileri kesmek çok sağlıklı olmamakla beraber bir çok risk taşır.Eğer bunu evde yapacaksak tırnak kenarındaki derileri kesmek yerine ucuna pamuk sardığnız bir çubuk yardımı ile geriye ittirin göreceksiniz ki manikür görüntüsü yakanacaktır.

GÜNE CANLI BAŞLAMAK
Yüzünüzü maden suyuyla yıkarsanız canlı bir görüntüye sahip olursunuz. Günlük uyumanız gereken uyku miktarını düzenli olarak alırsanız vücudunuz dinç ve diri olacaktır. Günlük uyku ihtiyacı kişiye göre değişmekle birlikte 7 saat civarındadır. Bu miktarın altında uyumak veya üzerine çıkmak iki şekilde de sizin için zararlı olacaktır.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.


Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
evde, güzellik, ipuçları, uygulanan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Güzellik için kolay ve küçük ipuçları .. diShy Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 06 Eylül 2012 16:24
Evde Güzellik Salonu Violent Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 16 Haziran 2012 00:39
Evde güzellik uygulamaları Candy Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 4 02 Ekim 2010 19:29
Genç kızlara özel güzellik ipuçları Süslü Ah Kadınlar 0 14 Şubat 2010 13:54
Kış sorunlarına karşı güzellik ipuçları YapraK Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 19 Eylül 2009 04:21