IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Nisan 2014, 15:56   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bacak İnceltme Yöntemleri





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bacak inceltmek için bazı adımları düzenli olarak uygulamanız gerekir. Kilo fazlalığınızdan dolayı bacaklarınız kalınsa, kilo verme yoluna gidin. Vücut, yağları ilk olarak yağ fazlalığı olan bölgelerden atarak işe başlar. Sağlıklı bir diyet ile egzersizleri birleştirin. Böylece sonuçları hızlı bir şekilde görmeye başlayacaksınız.

1

Vücuttan yağları atabilmek için kızartmalar, kek, kurabiye ve hamur işleri gibi yüksek kalorili gıdaları tüketmekten kaçının. Besin değeri yüksek ve düşük kalorili sağlıklı gıdaları tüketin. Sebze, meyve, kepekli tahıllar, fındık, tavuk, hindi, ve baklagiller üzerine bir beslenme düzeni oluşturun. Zeytinyağı veya kanola yağı gibi doymamış yağlar kullanın. Yulaf ezmesi ve esmer pirinç gibi kompleks karbonhidratlar içeren besinleri basit karbonhidratlar içeren besinlerle değiştirin.

2

Kalori yakmak ve vücut yağı azaltmaya yardımcı olmak için aerobik egzersizleri yapın. Bacaklarınızı çalıştırabileceğiniz kardiyovasküler egzersizlere odaklanın. Yokuş aşağı yürümek bacak inceltmek için etkilidir. Merdiven çıkmak da öyle… Ayrıca yürüyüş ile bacaklarınızdaki fazla yağlanmayı azaltabilirsiniz. Haftada üç kez en az 45 dakika egzersiz yapmalısınız. Bu ihtiyacınız olan minimum süredir.

3

Kas yapmak sanıldığı gibi vücudu iri göstermez. Kaslarınız, cildinizi tutarak daha sıkı bir vücuda sahip olmanıza yardımcı olur. Kollar, bacaklar, omuzlar, göğüs, karın kasları ve sırt kasları da düzenli olarak egzersizle çalıştırılmalıdır.

4

Her ne kadar vücudunuzdaki tüm kasları çalıştırmanız gerekse de yoğunluğu bacak İç bacaklarınızı çalıştırmak için bir sandalyenin kenarına oturun, böylece bacaklarınızı 90 derecelik açıyla bükmüş olursunuz. Bacaklarınızın arasına yastık yerleştirin. Bacaklarınızla yastığı sıkıştırın. Bu hareketi 12 kez tekrarlayın. Günde 3 defa bu egzersizi yapın.

5

Aşağıdaki egzersizleri günde 3 defa uygulayabilirsiniz. Hızlı sonuç alabilmek için haftanın en az üç günü bu egzersizler tekrar edilmelidir. 15 günün sonunda sonuçları almaya başlayacaksınız. Egzersize ara vermeniz veya aksatmanız halinde, düzenli bir egzersiz rutini oluşturamamış olursunuz. Bu da her şeye en baştan başlamanız gerektiği anlamına gelir.

Bacak inceltme sürecinde yapılan en büyük hatalardan biri de egzersiz ve diyeti ayırmaktır. Sadece diyetle bacak inceltme olasıdır ancak çok uzun zaman alacaktır. Beslenme düzeniniz her zaman sağlıklı olmalıdır. Vücudunuzun su tutmasını önlemek için günde 2 bardak yeşil çay içmeli ve günlük tükettiğiniz su miktarının en az 8 ila 10 bardak olduğundan emin olmalısınız.

(eciltbakimi)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
bacak, İnceltme, yöntemleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bacak Bacak Üstüne Atmak Varis Sebebi Zen Sağlık Köşesi 0 22 Mart 2013 14:37
Bacak bacak üstüne atmayınız! Lucifer Kadın Sağlığı 1 14 Mart 2013 14:35
Protez Bacak Nedir - Protez Bacak Çeşitleri Nelerdir Liaaa Sağlık Köşesi 0 14 Ekim 2012 01:24
Bacak bacak üstüne atan seyirciye ayar Sue Haber Arşivi 0 16 Mayıs 2012 21:42
Bel İnceltme Hareketleri YapraK Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 12 Ocak 2010 23:33