IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Mayıs 2014, 10:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tüm Güzellik İhtiyaçları İçin Tek Koleksiyon




Oriflame’in resmi kozmetik sponsoru olduğu, Mercedes-Benz Moda Haftası Stockholm 2014’de, Oriflame Türkiye’nin marka yüzü Tülin Şahin’in katılımıyla, dünya lansmanı yapılan Oriflame’in yeni makyaj koleksiyonu The ONE, Nisan ayında Türkiye’de. The ONE ile kusursuz makyaj deneyimi sunan Oriflame, farklı anların tüm makyaj ihtiyaçlarını dünyadaki son makyaj trendleri ışığında tasarlanan bu yeni koleksiyonda topladı...

The ONE koleksiyonu, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dünyasıyla ilgili son yeniliklere ulaşılabilmesi için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yaratan kişilerden oluşan “The One Topluluğu”nun görüşleri ve kadınların ihtiyaçları doğrultusunda oluşturuldu. The ONE koleksiyonuyla güzellik ve modayı tek bir noktada birleştiren Oriflame, kadınların güzellik ihtiyaçlarına tek bir koleksiyonla çözüm sunuyor. The ONE koleksiyonu farklı ihtiyaçlara çözüm getiren “Günlük Güzellik”, “Çarpıcı Güzellik” ve “Kalıcı Güzellik” olmak üzere üç farklı seriden oluşuyor. Seri sayesinde gündüzden geceye farklı tarzlar yaratırken, uzun süre kalıcı özelliğiyle güzellik etkisini günün her anına taşımak mümkün.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
The One “Günlük Güzellik” Serisi
Doğal güzelliğinizi zahmetsizce ortaya çıkarın.
Gün boyu güzel kalma hayalini gerçeğe dönüştüren seri, farklı günlerin özel ihtiyaçlarına çözümler sunuyor. Serinin Nisan ayı katalogunda yer alan ürünleri, IlluSkin Kapatıcı ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cildinizi aydınlatarak kusursuz görünmesini sağlayan HaloLight Teknolojisi™ ile geliştirilmiştir. Parlamaya izin vermeyen yağsız formüllüdür ve canlı, doğal bir bitiriş için yüksek etkili uygulama sunar.
The ONE IlluSkin Kapatıcı (12,90 TL) gözaltını aydınlatır ve göz şişkinliğinin görünümünün azalmasına yardımcı olur. The ONE IlluSkin Fondöten (17,90 TL) ise hafif saten gibi kayan dokusu sayesinde doğal güzelliğinizi ortaya çıkarmanızı sağlar.
The One “Çarpıcı Güzellik” Serisi
En özel anlar için çarpıcı güzellik.
En özel anlarınızda göz kamaştırmanız ve çarpıcı bir etki yaratmanız için çözümler sunan seri, tüm bakışları üzerinize çekmenize yardımcı olacak. Serinin Nisan katalogunda yer alan ürünlerinden The ONE Volume Blast Maskara (12,90 TL) 24 kat daha etkili ve dramatik kirpiklere kavuşmanızı sağlar. Zengin kremsi formülü, dolgunlaştırıcı vaks sistemi ve kirpiklerinizi tek tek ayıran fırçası ile kirpikleriniz daha hacimli görünür.
Trend yaratan 15 farklı rengi bulunan The ONE Power Shine Ruj (12,90 TL), ışığı yoğun biçimde yansıtan MetaShine İncileri ile geliştirilmiştir. Dudaklarınızdaki ışıltıyı çoğaltarak göz kamaştırıcı etki yaratmanızı sağlayan ruj, formülündeki Lip Kiss Kompleks-SPF 12 sayesinde dudaklarınızı tüm gün nemlendirerek ihtiyacı olan bakımı da karşılar.
Kremsi yapısıyla daha kolay bir kullanım sunan The One Colour Impact Krem Göz Farı (12,90 TL) yoğun renkleriyle gözlerinizde çarpıcı bir etki yaratmanızı sağlar. Sürüldükten sonra toz haline dönüşen yapısı eşit bir uygulama imkânı sunarken, topaklanma karşıtı formülü sayesinde tüm gün kalıcılığını korur.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
The One “Kalıcı Güzellik” Serisi
Uzun ve yoğun günlerinizde makyajınızı düşünmeyin.
Uzun süre kalıcı makyajın ne kadar önemli olduğunu bilen Oriflame, kadınları yarı yolda bırakmayacak Kalıcı Güzellik serisini yarattı. Serideki ürünler gün boyu süren etkileriyle, uzun ve yoğun geçecek günlerinizde kendinizi rahat, güvende ve mutlu hissetmenize yardımcı olacak. Bu seride bulunan ürünler önümüzdeki dönemlerde kullanıcılar ile buluşacak.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
güzellik, koleksiyon, tek, tÜm, ıçin, İhtiyaçları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hamsterlerin Genel İhtiyaçları MasteR06 Evcil Hayvanlar 0 28 Şubat 2014 23:47
Güzellik İçin Ufak Öneriler Letisya Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 29 Kasım 2013 23:22
Kusursuz Güzellik İçin; Botoks Diyeti oneofgirl Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 28 Ağustos 2013 13:04
Yüz Geren Maske uygulama - Güzellik İçin Doğal Kür - Cilt Gerginliği İçin Maske AnqeL Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 24 Mayıs 2012 12:17
Çarpıcı Dudaklar ve Kaşlar İçin Güzellik Sırları N999 Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 07 Aralık 2011 15:11