IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Mayıs 2014, 13:23   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eşek sütü ile cilt maskesi




Eşek sütü ile cilt maskesi

Güzelliği ile tanınmış Mısır Kraliçesi Kleopatra'nın kullandığı düşünülen eşek sütünden üretilen cilt maskesi ile bayanlar sivilce, iltihaplı sivilce ve yaşlılık kirlerinden kurtuluyor.

Balıkesir'de Eczatürk Kozmetik firması tarafından üretilen eşek sütü maskesi başta genç bayanlar olmak üzere cilt güzelliğini düşünenlerin alakasını çekiyor. Güzelliği ile tanınmış kişi Mısır Kraliçesi Kleopatra'nın eşek sütü kullandığı faraziyeninden yola çıkan firma, Fransız bir kozmetik firması ile yöntemini geliştirdiği eşek sütü maskesi ile güzellik dağıtıyor. Firma ortaklarından Buket Bayraktar, "Eşek sütü maskesi muhtevanında yoğun olarak D ve B vitamini bulunmakta. B vitamini cildimize parlaklık veren etken bir madde, D vitamini ise cildin yenilenmesini ve beslenmesini sağlayan bir maddedir. Bilim insanları tarafından incelemede eşek sütünün anne sütü değerlerine en yakın süt olduğunu belirlediler ve ilmi olarak ispat etti" diye konuştu.

HÜCRE YENİLEYİCİ ÖZELLİĞİ VAR

Firma ortağı Bayraktar, eşek sütünün mineral itibariyle zenginliğinin Türkiye'de yeni anlaşıldığını ve kozmetik ve gıda sektörü başta olmak üzere eşek sütünün bir çok alanda kullanılmaya başlandığını söyledi. Bayraktar sözlerini şöyle sürdürdü:

"Avrupa'da eşek sütü bir çok ülkede kullanılıyor. Hem de Avrupa'da bu sektör için özel olarak eşek çiftlikleri heyetmiş vaziyette. Eşek sütün ilk sefer duyanlar biraz ön yargı ile yaklaşıyor. Ancak, muhtevası ile ilgili bilgi sahibi olduktan sonra tecrübe etmek istiyorlar. sivilceler, akneler, kırışıklıklar başta olmak üzere bir çok cilt problemine iyi geliyor. Rastgele bir yan tesiri yok zati natürel bir üründür. Bir yakınım kullandı. Kendisinin yaşlılığa bağlı cilt kirleri bulunuyordu. 20 gün içinde kirlerin kaybolduğunu gördük. Hücre yenileyici özelliği ile de yaşlılık kirlerine de çare olabilmektedir.

Diğer taraftan; sivilce ve aknelerden dolayı mesele yaşayan Hande Halat, ilk sefer eşek sütü maskesini tecrübe etti. Etrafından eşek sütü maskesi konusunda çok pozitif şeyler duyduğunu kaydeden Halat, "Yüzümde fazla iltihaplı sivilce ve sivilce olduğu için çözüm arıyordum. Arkadaşlarımın tavsiyesi ile eşek sütü maskesini tecrübe etmek istedim. İlk kez eşek sütü maskesi tecrübe ediyorum. Maskenin uygulanmasının hemen peşinden cildimde bir rahatlık oldu. Ayrı olarak bir miktar da yanak bölümlerinde yanma ile beraber yumuşaklık da hissediyorum. Haneye alıp belli periyotlarda kullandığımda daha iyi sonuçlar alacağımı düşünüyorum" diye konuştu.

__________________




 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cilt, eŞek, ile, maskesi, sütü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Eşek sütü tümör oluşumunu engelliyor Violent Sağlık Köşesi 0 06 Kasım 2013 11:48
Eşek sütü ile zayıflayın Sue Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 03 Ağustos 2012 13:23
Türkiye'nin ilk eşek sütü üreten çiftliği DaDaS Perakendecilik 3 02 Nisan 2012 17:49
Badem Cilt Maskesi efLatun Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 28 Ocak 2012 21:22
Cilt Kızarıkları İçin Maske Nasil yapilir? Bitkisel cilt maskesi yoSun Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 05 Kasım 2010 13:58