IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri (https://www.ircforumlari.net/guzellik-saglik-ve-bakim-onerileri/)
-   -   Flormar Jelly Look Oje | Salmon Pink (https://www.ircforumlari.net/guzellik-saglik-ve-bakim-onerileri/672396-flormar-jelly-look-oje-salmon-pink.html)

Desmont 18 Ocak 2015 19:38

Flormar Jelly Look Oje | Salmon Pink
 
Merhabalar.
Son zamanlarda hep oje paylaşımları yapıyorum sanırım, bugün yeni bir tanesiyle devam edelim o zaman:)
Temmuz ayında Flormar'ın internet sitesindeki indirimlerden bir kaç parça ürün alırken bu ojeyi de sepete atıvermiştim. Instagramda bir çok kişide görüp rengine vurulmuştum. Harika bir yaz rengi. Sonbahara adım attığımız şu günlerde ben hala yaz renkleriyle vedalaşamadım, sık sık kullanıyorum ve sizlerle de paylaşmak istedim.

Flormar Jelly Look Jl 02 Salmon Pink

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bu oje 2.katta opaklaşıp tam rengini veriyor. Tek katta pek hoşuma gitmiyor. Ayrıca kıvamı biraz yoğun hatta yoğurt gibi o yüzden içine bi kaç damla aseton damlattım ben, bir de kalyonun oje çözücüleri varmış bi arkadaşım ondan da damlatılabileceğini söyledi. Hiç duymamıştım öğrenmiş oldum oje çözücüyü:)
Ojenin tırnakta duruşu çok hoşuma gidiyor, jelly look olduğu için parlak bir görüntü veriyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Fırçası standart oje fırçalarına göre biraz daha kalın, bu da sürmeyi kolaylaştırıyor. Kuruma hızı ne çok yavaş ne çok hızlı ortalama diyebiliriz. Dayanıklılığını da şöyle söyliyim. Bugün okulda bulaşık yıkadım, bulaşık sırası bendeydi, hatta ojelerim bozulur mu acaba diye düşündüm ama bulaşık bittikten sonra baktım ki tırnak uçlarımda pek bozulma olmamış, dayanıklı olduğunu söyleyebiliriz. Bu fotoğraflar bulaşıktan sonra çekildi :)


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:12.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk