IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri (https://www.ircforumlari.net/guzellik-saglik-ve-bakim-onerileri/)
-   -   Biotherm Blue Theraphy Lift & Blur ile pürüzsüz bir cilt (https://www.ircforumlari.net/guzellik-saglik-ve-bakim-onerileri/673576-biotherm-blue-theraphy-lift-amp-blur-ile-puruzsuz-bir-cilt.html)

Desmont 20 Ocak 2015 22:44

Biotherm Blue Theraphy Lift & Blur ile pürüzsüz bir cilt
 
Biotherm’in yeni ürünü Blue Theraphy Lift&Blur ile yaşlanmanın izleriyle savaşıp, pürüzsüz bir cilde kavuşabilirsiniz. Düzenli kullanım sonucunda cildi toparlayan ürün, cildin derinliklerine inerek çizgilerin görünümünü hafifletiyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Hepimiz yaşlanmanın izlerini cildimizden uzaklaştırmak istiyoruz, en çok merak ettiğimiz kozmetikler de genellikle yaşlanma karşıtı ürünler oluyor. Biotherm Laboratuarları'nın geliştirdiği Biotherm Blue Theraphy serisinin yeni ürünü Lift&Blur da etkileriyle konuşacağımız ürünlerden biri. Optik teknolojinin kullanıldığı ürün, yüksek onarım özelliğine sahip.


Biotherm Blue Theraphy Lift & Blur'un içeriğindeki Blue Retinol’ün yüksek konsantrasyonu cildi yeniliyor, pürüzsüzleştiriyor ve ışığı yayan polimerlerle cildi aydınlatıyor. Kırışıklıklar ve düzensizlikler böylece belirsizleştiriyor. Ürünün sadece 7 saniyede yüz hatlarını yumuşattığı görülüyor.

Kırışıklıklar, sarkmış yüz hatları ve soluk cilt renginden şikayetçiyseniz, Biotherm Blue Theraphy Lift & Blur'u deneyebilirsiniz. Ürün doldurucu özelliğiyle cildin derinliklerine inerek, çizgilerin görünümünü en düşük seviyeye getiriyor ve cildi pürüzsüzleştiriyor. Ürünün reklam yüzü ise Legends dizisinin ünlü yıldızı Amber Valletta.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:33.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net