IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Ocak 2015, 23:14   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kendinizi şımartın




Bu hafta sonu evde kendinizi şımartın. Kendinize ayırdığınız tek bir gün ve uyguladığınız bakımla cildiniz güzelleşecek, ruhunuz arınacak. Kendinizi tatilden yeni dönmüş gibi hissedeceksiniz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


09:00
Kalkma vakti
Haftasonu mutlaka iyi uyuyun. Sekiz saat ve belki biraz daha fazla uyumak için program yapın. Alarmları kapatın. Normalden daha fazla uyuyup uyandığınızda dolaşım sisteminizin toparlanması biraz vakit alabilir. Yataktan hemen kalkmayın. Yatakta birkaç sayfa kitap okumak size iyi gelebilir. Zevkle gerinin ve gülün. Gülmek beyninize oksijen depolayacak ve mutluluk hormonu serotonin seviyesini artıracak. Bu şekilde geçireceğiniz bir dakikanın 45 dakika boyunca yapacağınız gevşeme hareketleri kadar etkili olduğunu unutmayın.

10:00
Bol vitaminli kahvaltı
Güne vitamin dolu ama süt ve süt ürünlerinden uzak bir kahvaltıyla başlayın: Muz ve elmanın kabuklarını soyup küçük küçük doğrayın. Bir kase müsliye muz, elma ve kuru üzüm ekleyip karıştırın. Tadını arttırmak için biraz bal ve portakal suyu ekleyebilirsiniz.

10:30
Yenilenme zamanı
En sevdiğiniz müziği açıp duşa girin. Kendinize büyük bir iyilik yapın ve tüm vücudunuza dairesel hareketlerle yumuşakça peeling uygulayın. Ölü derileri sünger yardımıyla atın, inatçı pürüzleri giderin. Sonuç: Yumuşak, bebek gibi pembe bir cilt! Arındırıcı özelliği olan bir şampuanla saçlarınızı zararlı kalıntılardan kurtarın. Tavsiyemiz: Saçınızda bakım ürününü bekletirken başınıza havlu sarın. Isı sayesinde bakım ürünlerinin daha etkili olmasını sağlayacaksınız.

11:30
Cildinizi şımartın
Şimdi sıra vücudunuzun su ihtiyacını gidermede. Vücudunuzu tam kurulamadan, dairesel hareketlerle vücut kremi sürün ve yumuşacık bornozunuza sarılıp emilmesini bekleyin.

12:00
Yüzünüze nem depolayın
Cilt ancak yeterince nem kazandığında güzel ve parlak görünür. Soğumaya başlayan sonbahar havalarında cildimiz en çok neme ihtiyaç duyuyor. Nemlendirmede en önemli kural, cilt tipinize uygun kremi seçmek. Normal veya karma cilde sahipseniz, AVON Anew Hydro-Advance Nemlendirici Krem SPF15’i kullanabilirsiniz. Hydra-Power teknolojisi ile cildi yüzeyden nemlendiren ürünlerin aksine, suyun cilde hapsedilmesini sağlayarak, cildin nem dengesini düzenliyor. Cilt daha nemli, yumuşak, pürüzsüz ve rahatlamış görünüyor. Kuru bir cildiniz varsa, AVON Anew Hydro-Advance Derinlemesine Nemlendirici Krem’i deneyin. İçeriğindeki yeni teknolojiler sayesinde hasar gören kuru ciltleri besleyip nemlendiriyor.

13:00
Sağlıklı bir sandviç
Bakım gününüze lezzetli bir öğle yemeği molası vermenin vakti geldi. Beyaz undan yapılan her şeyden bugün uzak durabilirsiniz sanırız. Tam tahıllı iki ekmek diliminin arasına peynir, roka, turp ve biber koyarak kendinize sağlıklı bir sandviç hazırlayın. Biraz karabiberle zenginleştirin.

14:00-19:00
Bugün strese yer yok. Akşamki davete hazırlanmak için daha çok vaktiniz var. Biraz kitap okuyun, dergileri karıştırın. Hatta biraz yoga yapın ve gevşeyin.

19:00
Prensesler gibi olun
Hoş bir müzik açıp, ojenizi sürerken şarkıyı mırıldanın. Makyajınızı özenle yapın ve saçlarınıza istediğiniz şekil verin. Bir fincan papatya çayıyla rahatlayın.

20:00
Büyük gece
Gecenin tadını çıkarın ve “Tatilden yeni mi döndün?!” diyenlere gülümseyin. Bugün kendiniz için çok şey yaptınız.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kendinizi, şımartın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
14 Şubat Sevgililer Gününde Şımartın.. PauL Aşk ve Sevgi Köşesi 0 06 Şubat 2012 15:12
Sateen Style Life Sevgilinizi Şımartın N999 Ah Kadınlar 0 06 Şubat 2012 01:18
Yılbaşında; Kokteyl -Meyve suyu ve Çeşitli İçeceklerle Kendinizi Şımartın! (Resimler) Sevda İçkiler İçecekler 0 30 Aralık 2011 06:30
Bayanlar Yeni Yılda Sevgilinizi Böyle Şımartın efLatun Ah Kadınlar 0 23 Aralık 2011 21:17
Yılbaşında Sevdiklerinizi Şımartın System Bilim Dünyasından Son Haberler 0 15 Aralık 2011 19:37