IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri (https://www.ircforumlari.net/guzellik-saglik-ve-bakim-onerileri/)
-   -   Sarkmış kol ve bacaklardan kurtulma yöntemi (https://www.ircforumlari.net/guzellik-saglik-ve-bakim-onerileri/680103-sarkmis-kol-ve-bacaklardan-kurtulma-yontemi.html)

Lcia 10 Şubat 2015 12:43

Sarkmış kol ve bacaklardan kurtulma yöntemi
 
Kol Sarkmasına Limon Kürü:
Limon kürü için

1 tane limon,
1 şişe maden suyu
1’er çay kaşığı limon yağı ve zeytinyağı gerekiyor.

Öncelikle 1 tane limonu kabuğuyla birlikte minik parçalara ayırıp bir cezvenin içerisinde maden suyu ile birlikte kaynatın. Kaynadıktan sonar karışımı blenderdan geçirin ve üzerine limon yağı ile zeytinyağını ekleyip tekrar karıştırın. Bu karışımı kolunuzda sarkma olan bölgelere uygulayabilirsiniz. Uygulamayı yarım saat rahatsızlık duyduğunuz bölgelerinizde beklettikten sonar peeling etkisi yaratmak için ovmak suretiyle cildinizden temizleyebilirsiniz. Bu kürü haftada en fazla 2 kere kullanmalı, her seferinde taze bir şekilde uygulamalısınız.
Kol Sarkmasına Kil Kürü: Kil kürü için gerekli malzemeler arasında 1 çay bardağı kil, 1 tatlı kaşığı buğday yağı ve 1 yemek kaşığı ardıç yağı bulunuyor. Bütün malzemeleri bir kabın içerisinde karıştırdıktan sonra kolunuzda deforme olan bölgelere uygulayın. Uygulamadan sonra kolunuzu folyo ya da streç filmle sarın ve 20 ila 25 dakika bu şekilde bekleyin. Ardından ılık su ile yıkayabilirsiniz. Bu kürü de haftada en fazla 2 yada 3 kere kol kaslarınızı çalıştırdığınız egzersizlerden sonra uygulamalısınız.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:08.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net