IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Nisan 2018, 00:16   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yaşlanma Karşıtı Kozmetiklerle Yaza Hazırlık




Biliyorum hepinizin kafası karışık zira bugün market raflarında binlerce yaşlanma karşıtı ürün sizlere sunuluyor. Hangisi, ne zaman, nasıl ve ne amaçla kullanılmalı ve aslında tam sorulması gereken soru ise, yaşlanma karşıtı kremler, serumlar, maskeler gerçekten işe yarıyorlar mı? Sorunuza hemen cevap vereyim. Elbette işe yarıyorlar! Cildinizin bir asistana ihtiyacı var. İşte bu asistanlar ise, yaşlanma karşıtı içerikleriyle size gerçek anlamda, özellikle kışın bittiği, baharın geldiği ve yaza hazırlığın yapıldığı şu dönemde yardımcı olacaklar.

Kışın cildimiz matlaşır. Rengi solar, özellikle yapılan makyaj, gün ışığının az olması, daha fazla tüketilen karbonhidratlı besinler, terlemenin az olması gibi faktörlere bağlı olarak, bu duruma girer. Sadece evde yapacağınız ufak tefek uygulamalarla, bu matlaşmış cilt dokusunu yaza hazırlamanız mümkün. Neden cildi yaza hazırlamak bu kadar önemli, çünkü şu an mevcut cildin, deniz, su, güneş, bol oksijen gibi faydalı içeriklerden beslenebilmesi için, öncelikle silkelenmesi gerekiyor.

Doctor B Aktif Kozmetikleri içerisinde yer alan, Örümcek Ağı kremi, serumu, maskesi ve Kuka Peeling, bu derinlemesine temizlik ve beslenmeyi yaza kadar cildinize armağan edebilir.

Örümcek Ağı kremi, serumu ve maskesi
Örümcek Ağı kremi artık herkes tarafından bilinen yoğun bir yaşlanma karşıtı nemlendirici. İçeriğinde ödüllü ajanlar bulunuyor. Ödüllü bitkisel kök hücre cilt altına tıpkı örümcek ağı gibi işleyerek, cilt altının onarılmasına ve canlanmasına yardımcı oluyor. Cildi güçlü bir şekilde nemlendiriyor.

Örümcek Ağı serumu ise yine yaşlanma karşıtı peptidlerle formülize edilmiş bir ürün. Özellikle serumun başlığı yüz ovaline uygun şekilde tasarlanmış olup, kan dolaşımının da artmasına yardımcı oluyor. Serum aynı zamanda Örümcek Ağı maskesi ile kullanılan bir ürün. Kuru kolajen formunda bulunan Örümcek Ağı maskesi, serumla birlikte etkileşime geçer, cilt altına kolajenin girmesine olanak sağlar. Örümcek Ağı maskesi ayrıca, gıdı bölgesini çevreleyen tasarımıyla, bu bölgenin de sıkılaşmasını sağlar.

Cildinize ipeksi bir dokunuş
Son olarak Kuka Peeling. Kullandığınızda bayılacağınızı düşündüğüm bir ürün bu. İpek böceği kozması. Üstelik %100 Türk Malı ve doğal bir ürün. Bu bir Çin’den ithal edilen, ipek üretsin diye yapay şekilde beslenen ipekböceklerinden elde edilen bir koza değil. Bu da cildinize ayrıca dost olduğunu gösteriyor. İpek kumaş fabrikalarında ipek iplerle uğraşan kadınların, akşam evlerine gittiklerinde el derilerinde yaşadıkları yumuşaklık ve pürüzsüzlük dikkat çeker ve sonrasında bu ürünün, cilde faydaları araştırılır. İçeriğinde bulunan proteinlerin cilde faydası araştırılır ve bilimsel olarak kanıtlanır. Kuka peeling ılık içme suyunda bekletilerek direk cilde peeling olarak kullanılır. Peeling sırasında hem siyah noktalar, hem güneş lekeleri, hem ince çizgiler, hem de ölü deri uzaklaştırılması sağlanır.

1 haftalık güzellik rutininizi düşündüğümüzde, öncelikle haftada 2 defa Kuka peeling ile cildinizi temizlemenizi, 1 ya da 2 kere Örümcek Ağı maskesi uygulamanızı ve her gün sabah akşam, önce serum ardında Örümcek Ağı kremi uygulamanızı tavsiye ediyorum. 2 ay içerisinde cildinizdeki değişime şahit olacaksınız. Cildiniz şimdi yaza hazır!

Bedeninize ve ruhunuza iyi bakın!

Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı
Op. Dr. Bülent Cihantimur

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
güzellik, kozmetikler, nemlendiriciler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yaşlanma karşıtı doğal yağlar Ebru Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 10 Mart 2016 16:13
Yaza Hazırlık İçin Vücut Maskesi Violent Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 20 Haziran 2012 19:37
VICHY Nemlendirici ve Yaşlanma Karşıtı Bakım Serisi N999 Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 12 Mart 2012 17:53
Soya Özlü Yeni Seri : Nivea Vital Multi Active Yaşlanma Karşıtı Seri N999 Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 1 17 Şubat 2012 17:15
Yaşlanma karşıtı ve hastalık önleyici yiyecekler- Dr. Mehmet Öz Lucifer Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 24 Kasım 2011 13:18